AcasăActualitateÎncepând astăzi, 18 iunie, s-a dat startul sezonului estival la „Plaja Olt”

Începând astăzi, 18 iunie, s-a dat startul sezonului estival la „Plaja Olt”

Începând astăzi, 18 iunie, s-a dat startul sezonului estival la „Plaja Olt”. Tarifele de acces sunt: 20 lei/zi pentru adulți; 10 lei/zi copii (copii cu vârsta sub 14 ani trebuie însoțiți de un adult); 10 lei/zi – închiriere umbrele + șezlong.

Pensionarii domiciliați în municipiul Slatina au acces liber, fără șezlong, în zilele de luni până vineri, pe toată durata cât este deschisă plaja. Gratuitatea este acordată pentru pensionarii cu venituri de până la 2.000 lei, care vor prezenta, la intrare, cuponul de pensie aferent lunii anterioare și actul de identitate, pentru dovada domiciliului.

„Piscinele cu apă cristalină, nisipul fin, șezlongurile și umbreluțele oferă cele mai bune condiții de petrecere a timpului liber, pentru copii și adulți, într-o vară ce se anunță, de pe acum, caniculară!

Programul de funcționare al plajei este de luni până duminică, în intervalul orar 9:30 – 20:00.

Calitatea apei de îmbăiere este monitorizată, permanent, de Direcția de Sănătate Publică Olt, iar angajații Clubului Nautic și de Agrement, salvamari, asistenți medicali, personal auxiliar vor fi prezenți, pe plajă, pentru a asigura cele mai bune și sigure condiții celor ce aleg sa își petreacă vara la Plaja Olt.

Recomandăm vizitatorilor să aibă asupra lor apă, băuturi răcoritoare necesare pentru o hidratare corespunzătoare, motivat de faptul că, la data deschiderii sezonului estival la Plaja Olt, punctul comercial nu funcționează, din motive obiective (la licitațiile organizate pentru închirierea obiectivului nu s-a prezentat niciun ofertant, procedura fiind reluată)”, a declarat Emil Moț, primarul Municipiului Slatina.

Dragoș Sîrghie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments