AcasăActualitateÎncepând de mâine, vor fi demarate lucrările de reabilitare pe strada Oituz!

Începând de mâine, vor fi demarate lucrările de reabilitare pe strada Oituz!

Începând din data de 7 februarie a.c., vor fi demarate lucrările de reabilitare pe strada Oituz! Circulația rutieră va fi închisă, pe tronsonul cuprins între strada Pitești (Hanul Cireașov) și strada Carol I (ACA), traficul rutier fiind deviat pe strada Grigore Alexandrescu.

„Lucrările de reabilitare vor fi executate, în scopul compensării totale a uzurii fizice și morale, în vederea ridicării caracteristicilor tehnice ale străzii și părților anexe (siguranța circulației, scurgerea apelor etc.), la nivelul impus de categoria din care face parte, ținând seama atât de condițiile prezente, cât și de cele de perspectivă.

Proiectul prevede refacerea întregului sistem rutier, amenajarea acceselor la proprietățile riverane aflate pe traseul străzii, amenajarea trotuarelor, montarea sistemelor pentru preluarea apelor pluviale, refacerea semnalizării rutiere și amenajarea intersecțiilor. În funcție și de condițiile meteo, estimăm că obiectivul va fi gata la sfârșitul anului 2024”, a declarat Emil Moț, primarul Municipiului Slatina.

Dragoș Sîrghie


RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments