AcasăActualitateÎncheiere de an universitar la Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură...

Încheiere de an universitar la Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală – Filiala Slatina

La începutul acestei săptămâni, a avut loc festivitatea de absolvire a promoției 2014 a Facultății de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală – Filiala Slatina. Au participat Ion conf. univ. dr. Ion Bogză – director al Facultății de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală – Filiala Slatina, corpul profesoral al instituției de învățământ universitar, reprezentanți ai conducerii USAMV București, dar și Silviu Neacșu – prefectul județului Olt.

usamv 2„În ultimii ani, sărbătorim, așa cum putem noi, încheierea de an universitar. Încă o serie, la 15 ani de la înființarea filialei Slatina, absolvă cursurile. Conducerea filialei, prin mine, vă felicită pentru faptul că ați ales facultatea noastră, că ați avut puterea și curajul să o terminați și o să vă felicităm și mai mult, dacă după ce vă susțineți lucrarea de licență, cu toții reușiți să obțineți diploma de inginer. Este un moment important pentru dumneavoastră. Încheiați o primă etapă a vieții, veți continua cu mastere și doctorate”, a declarat Ion Bozgă.

De asemenea, directorul filialei Slatina a mulțumit celor care au contribuit la înființarea acestei prestigioase usamv 3unități de învățământ superior și s-au străduit să convingă Senatul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București de necesitatea acestei curajoase inițiative.

Mulțumiri au primit și autoritățile locale și cele județene, pentru implicarea în modernizarea și extinderea clădirilor din Campusul Colegiului Național „Carol I” din Slatina: „Trebuie să le mulțumesc și celor care au fost aici, în Slatina, în Olt, și au contribuit prin voința lor și prin puterea de decizie să mențină filiala. Toți au ajutat această filială ca să se consolideze. Cel mai important aport, din ultimii ani de zile, l-a avut comunitatea locală – Primăria Slatina. Această clădire în care funcționăm le-o datorăm lor”, a mai spus Ion Bozgă.

usamv 1Dragoș SÎRGHIE


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments