AcasăActualitateÎnființarea sistemului de canalizare menajeră – un proiect foarte așteptat de toți...

Înființarea sistemului de canalizare menajeră – un proiect foarte așteptat de toți locuitorii satului Ianca!

Un proiect foarte așteptat de toți locuitorii satului Ianca a fost finalizat și recepționat – „Prima înființare a sistemului de canalizare menajeră, în satul Ianca, comuna Ianca, județul Olt”. Acesta a fost realizat prin Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, cu fonduri nerambursabile, pentru implementarea proiectului „Proiect integrat: prima înființare a sistemelor de alimentare cu apă și canalizare menajeră în satul Ianca, comuna Ianca, județul Olt.”

Au fost realizate următoarele: o rețea de canalizare menajeră – curgere gravitațională pe o lungimea totală de 13706 m; 3 stații de pompare apă uzată menajeră / SAPURI de puteri diferite ( Q1=5,60l/s, H1(p)= 8.00 mCA, P1=1,70 kW; Q2=11,4 l/s, H2(p)= 9 mCA, P2=3,08 kW, Q3=12,4 l/s, H3(p)=8.00 mCA, P3 2.53 KW ); 583 racorduri individuale; 954 m  de conductă de refulare; o stație de epurare ap apă uzată menajeră Q= 400 mc/zi.

„Mulțumim Consiliului Județean Olt, pentru efortul și sprijinul necondiționat pe care ni le-au oferit, în vederea finalizării acestui proiect și, nu în ultimul rând, tuturor cetățenilor, pentru înțelegerea de care au dat dovadă întotdeauna.

Primăria Comunei Ianca urmează să depună proiecte pentru extinderea rețelelor de apă și canal, la nivelul ambelor sate. Pentru oameni, pentru comunitate!”, a declarat Ovidiu Domozină, administrator public al comunei Ianca.

Dragoș Sîrghie


RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments