AcasăActualitateIng. Viorel Nădescu își respectă cuvântul dat: croitoria din Drăgănești-Olt a început...

Ing. Viorel Nădescu își respectă cuvântul dat: croitoria din Drăgănești-Olt a început producția!

Înainte de a fi politician, ing. Viorel Nădescu este un antreprenor de performanță și un bun cetățean al orașului său natal – Drăgănești-Olt, aflat, ca mai toate localitățile acestei țări, într-o dureroasă tranziție. Rar mi-a fost dat să consemnez, ca jurnalist, din 1990 încoace, o concordanță între vorbe și fapte, așa cum, într-un mod obiectiv, fac în aceste momente, referindu-mă la personalitatea lui Viorel Nădescu.

Așa cum a promis, Viorel Nădescu a inaugurat, recent, în orașul Drăgănești-Olt, o croitorie în sistem Lohn, care asigură, în primă fază, 70 de locuri de muncă, pentru 70 de confecționeri cu experiență. 70 de locuri de muncă, în condițiile actuale din România, dragi cititori, nu e puțin lucru!

Linia de producție este asigurată cu utilaje moderne absolut noi, angajații lucrând în baza unor contracte ferme, pentru parteneri din Uniunea Europeană (Italia, Franța, Germania), dar și Anglia.

Sediul acestei benefice investiții se află în incinta fostei Filaturi de Bumbac a orașului Drăgănești-Olt, pe care ambițiosul investitor Viorel Nădescu a cumpărat-o, recuperând, astfel, un obiectiv atât de drag, altădată, drăgăneștenilor.

Viorel Nădescu are în vedere extinderea acestui obiectiv, pentru a asigura și mai multe locuri de muncă, demonstrând, astfel, – lucru rar în perioada post-decembristă – că poate exista concordanță între vorbă și faptă și că, repet, un cetățean al unei comunități, înainte de a face politică, trebuie să aibă conștiința responsabilităților sociale față de comunitatea în fruntea căreia aspiră să ajungă.

În curând, primele produse confecționate la croitoria Lohn din Drăgănești-Olt vor ajunge în capitalele Europei.

Dumitru Sîrghie    


RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments