AcasăActualitateÎnscrieri pentru președinții și locțiitorii secțiilor de votare din noiembrie 2014

Înscrieri pentru președinții și locțiitorii secțiilor de votare din noiembrie 2014

Începând cu această săptămână și până pe data de 23 septembrie 2014, persoanele interesate să fie înscrise în lista cu juriști sau în lista cu alte persoane cu o reputație bună în localitate, din rândul cărora vor fi desemnați președinții și locțiitorii birourilor electorale ale secțiilor de votare constituite pentru alegerile prezidențiale, din noiembrie 2014, pot depune cereri în acest sens, la Instituția Prefectului județului Olt, cu sediul în municipiul Slatina, b-dul A.I. Cuza nr. 12A.

prefectura olt 594Persoanele interesate vor depune, alături de cererea în format tipizat ce se poate procura de la sediul Instituției Prefectului Județului Olt sau pot fi descărcate de pe site-ul instituției www.prefecturaolt.ro, la secțiunea „Alegeri Prezidențiale 2014”, următoarele documente: declarație pe propria răspundere (model tipizat ce poate fi descărcată de pe site-ul instituției www.prefecturaolt.ro, la secțiunea „Alegeri Prezidențiale 2014”; copie act de studii (diplomă de licență sau adeverință care atestă promovarea examenului de licență pentru juriști, iar în cazul persoanelor cu o bună reputație în localitate, copia actului de studii care atestă că au cel puțin învățământul general obligatoriu) și copie act de identitate.

Programul de depunere a cererilor va fi de luni până joi, între orele 8.30 și 16.00, iar vinerea, între orele 8.30 și 13.00.

Ionuț DUMITRESCU

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments