AcasăActualitateÎntâlnire cu oamenii de afaceri din județul Olt

Întâlnire cu oamenii de afaceri din județul Olt

La sfârșitul săptămânii trecute, în sala de ședințe a Consiliului Județean Olt, a avut loc o întâlnire între senatorul Darius Vâlcov – ministru delegat pentru Buget – cu oamenii de afaceri din județul Olt. Au mai participat ministrul Finanțelor Publice, Paul Stănescu – președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu – vicepreședintele CJ Olt, Minel Prina – primarul municipiului Slatina, deputații Daniel Bărbulescu, Florin Iordache, Virgil Delureanu, Dan Ciocan și Emil Moț.

Tema acestei întâlniri a fost prezentarea a două scheme de ajutor de stat adoptate de Guvernul României, în luna septembrie a acestui an: schema pentru sprijinirea investițiilor care promovează dezvoltarea regională, prin crearea de locuri de muncă, și schema de ajutor de stat care are ca obiectiv stimularea investițiilor cu impact major în economie.

Darius Vâlcov s-a arătat încrezător în cele două scheme propuse, fiind convins că investitorii nu vor întârzia să ceară ajutorul pentru obținerea fondurilor prevăzute, creându-se, astfel, noi investiții și locuri de muncă de care județul Olt are atâta nevoie.

Ionuț DUMITRESCU


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments