AcasăEvenimentÎntâlnire cu reprezentanții din Oltenia ai ANRM

Întâlnire cu reprezentanții din Oltenia ai ANRM

Sub patronajul distinsului profesor Mihai Moldoveanu, președintele Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei Vâlcea, ziua de 1 februarie a.c. avea să fie una de reală importanță pentru viitorul monarhiei pe plaiurile noastre sudice.

La sediul ANRM Vâlcea, și-au dat întâlnire reprezentanții ANRM din Oltenia (județele Dolj, Olt, Mehedinți și Vâlcea), care a avut pe ordinea de zi organizarea marșului și mitingului ce vor avea loc la Craiova, în ziua de grație 5 aprilie a.c., ca pledoarie pentru Constituția Monarhică și instaurarea Monarhiei Constituționale în România.

intalnire anrm olteniaAu fost prezenți, la această cinstită adunare, lideri și membri ai ANRM din județele sus amintite, după cum urmează. ANRM Vâlcea: prof. Mihai Moldoveanu (născut pe plaiurile noastre corăbiene) copreședinte, dr. Alin Pârvulescu (Drăgășani) – copreședinte, prof. Roxana Moldoveanu – membru, Leliana Popian – membru, Corina Bedreagă – membru, Maria Mihăescu – secretar și Sergiu Gorjan – membru. Din partea județului Dolj, a fost prezent președintele ANRM Dolj, ec. Ovidiu Bunea, iar de la Olt – președintele ANRM Opaul popescu si bunea la valcealt, Paul Popescu, și ziaristul Dumitru Sârghie – membru. Delegația Mehedințiului a fost reprezentată de vicepreședintele ANRM Mehedinți, Valentin Roman, și membrii Andrei Toader și Marian Rapcea.

Într-o atmosferă de înaltă civilitate și de vibrație regalistă, cei prezenți în sediul ANRM Vâlcea au pus la punct mesajele promonarhiste și au stabilit vorbitorii care vor lua cuvântul în cadrul manifestărilor de la Craiova, precum și strategia privind promovarea acțiunii în mass-media județelor participante. A fost conceput, de asemenea, un proiect de atragere a tineretului spre valorile monarhiei și spre adevărata cunoaștere a Istoriei României, istorie falsificată și astăzi de urmașii Partidului Comunist Român.

Reprezentantul ANRM Olt, sociologul Paul Popescu a susținut ideea ca, la mitingul și marșul de la Craiova, să participe o personalitate a culturii și spiritualității românești. Și ca niște buni gospodari, care nu fac nimic la întâmplare, liderii celor patru județe au stabilit toate detaliile necesare pentru buna desfășurare a acestei importante manifestări, după care au mers Monumentul AFDPR, din Curtea Bisericii „Toți Sfinții”, aducând un omagiu martirilor anticomuniști.

LINIA ÎNTÂI


RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

  1. Felicit echipa ANRM Valcea pentru initiativa de conlucrare cu judetele limitrofe, respectiv regiunea Oltenia, si pentru organizarea mitingului in sprijinul reinstaurarii monarhiei regale, ca o normalitate a ceea ce a fost Romania inainte de 1947, cand comunisti, ajutati de tancurile sovietice, au schimbat pentru 50 ani forma de guvernare a acestei tari, precum si destinul multor persoane.
    Sper, din tot sufletul, ca initiativa de organizare a unui miting in sprijinul restaurarii monarhiei regale, ce se va desfasura la Craiova, sa-si atinga scopul, respectiv, de trezire a cetatenilor acestei tari, in special a tinerilor, care-si doresc o viata mai buna, intr-un stat de drept, in care valorile sunt recunoscute si apreciate.

    I.Mihaescu
    Rm. Valcea

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments