AcasăActualitateÎntotdeauna la mine este o ușă deschisă!

Întotdeauna la mine este o ușă deschisă!

Habemus primarius

Vineri, 15 februarie a.c., într-o atmosferă de entuziasm general, la Casa Căsătoriilor, ing. Minel Prina a depus jurământul pentru funcția de primar, pe care a obținut-o la alegerile locale parțiale din 3 februarie a.c. La manifestare au fost prezenți liderii PSD Olt, în frunte cu președintele Paul Stănescu și deputatul Dan Ciocan, precum și lideri ai PNL Olt, conduși de eternul și fascinantul Ioan Ciugulea.

Picture 057

N-a lipsit nici senatorul Darius Vâlcov, care –mai în glumă mai în seriosciugulea si valcov
– la plecare, i-a șoptit lui Ciugulea, printre dinți: „Ah, ce i-aș mânca pe acești liberali, la micul dejun!”
Răspunsul lui Ciugulea a fost în aceeași notă: „Și eu pe voi, la fel!” Prezentăm, în continuare, discursul primarului Minel Prina.

__________________________________

Picture 285Voi fi aceeași persoană ca și până acum!

 „Este un moment important pentru slătineni și foarte important pentru mine. Data de 3 februarie a constituit pentru mine, într-un fel, a doua naștere, a doua zi de naștere. Este un moment foarte important în viața mea și sper că și în viața slătinenilor.

Vreau să mulțumesc USL, pentru că m-a susținut necondiționat în această campanie… Vreau să-i mulțumesc d-lui președinte Paul Stănescu, vreau să-i mulțumesc lui Marius Oprescu, directorul meu de campanie. Vreau să-i mulțumesc lui Darius și tuturor celor care s-au implicat în campania mea, nu numai cu trupul (sic – n.r.!), dar și cu sufletul. Acest lucru s-a văzut pe oriunde am mers, acolo unde am avut vizite și oricând am făcut aceste ședințe.

Vreau să mulțumesc, în primul rând, cetățenilor Slatinei, pentru că mi-au dat această încredere, această putere, care nu face decât un singur lucru: să finalizeze ceea ce am început acum opt ani și, mai mult, să începem și alte lucruri, astfel încât Slatina, casa noastră, să devină mult mai încăpătoare și mult mai frumoasă. Trebuie să fim mândri cu toții de ea…

Eu voi fi aceeași persoană ca și până acum. Voi fi permanent pe șantier, voi fi permanent implicat în proiectele actuale, dar și cele viitoare. Trebuie să ne aducem aminte că urmează o nouă perioadă de accesare a fondurilor europene și este normal să depășim ceea ce am început. Vrem să ne pregătim din toate punctele de vedere, astfel încât Slatina, administrația din Slatina, să dea, în continuare, dovadă că este o adevărată echipă și că ceea ce s-a făcut în ultimii 8 ani nu a fost nimic întâmplător. Ci a fost rodul muncii acestei echipe din consiliul local, dar și al cetățenilor care au participat destul de intens la activitățile primăriei.

Întotdeauna la mine este o ușă deschisă și voi fi un partener de discuții, un partener pentru cei care doresc binele Slatinei. Vă mulțumesc. Așa să ne ajute Dumnezeu!”

LINIA ÎNTÂI

4 COMENTARII

  1. Primar condamnat cu multă îngaduinţă de justiţie-observaţi pe preşedintele Judecătoriei Slatina ,R:Petcan,participand la masa festiva, demontratie de independenţă si colaborare cu mafi-hoţu Prina şi echipa lui.
    Prina trebuie să se intoarcă din nou la Primărie pentru a continua cu Vâlvoc acţiunea de fraudă în intereseul tututor mafioţilor din politică şi justiţie. Dumnezeu va avea pentru toţi hoţii pedeapsa cuvenită!

  2. Primar condamnat cu multă îngaduinţă de justiţie-observaţi pe preşedintele Judecătoriei Slatina ,Petcan,participand la masa festiva, demontratie de independenţă si colaborare cu mafio-hoţu Prina şi echipa lui.
    Prina trebuie să se intoarcă din nou la Primărie pentru a continua cu Vâlvoc acţiunea de fraudă în intereseul tututor mafioţilor din politică şi justiţie. Dumnezeu va avea pentru toţi hoţii pedeapsa cuvenită!

  3. “Mie, personal, mi-ar displacea să fiu reprezentat de o persoană cu o con­dam­nare penală, indiferent că este cu suspendare sau executare. După părerea mea, persoane cu condam­nări nu au ce căuta în Parla­ment(NR Primarie). Punct. Nu contează unde este membru, contează principiul. Dacă acceptăm că persoane condamnate pot fi membri în Parlament(Primarie), părerea mea este că greşim”, a declarat primarul Sibiului, Klaus Johannis, citat de Tribuna. Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/klaus-johannis-atac-la-gigi-becali_1114627.html#ixzz2Kzm4AI2q

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular