AcasăActualitate„Investim, în continuare, în modernizarea și extinderea infrastructurii rutiere din Municipiul Caracal!”,...

„Investim, în continuare, în modernizarea și extinderea infrastructurii rutiere din Municipiul Caracal!”, declarat Ion Doldurea, primarul Municipiului Caracal

În municipiul Caracal, se continuă lucrările de modernizare a localității. Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal, spune că anul 2023 a fost dedicat, cu precădere, reabilității infrastructurii de apă și canal, precum și a celei de transport rutier și pietonal.

„În municipiul Caracal am demarat  lucrări de reabilitare pe multe din străzile care nu erau asfaltate. Totodată, prin proiectul Companiei de Apă Olt, a început un amplu proces de modernizare și extindere a rețelei de apă și canal, având în vedere că sunt multe străzi care nu sunt racordate la rețea, dar și faptul că rețeaua este foarte veche, iar calitatea apei pune în pericol sănătatea locuitorilor orașului nostru.

Urmărim, constant, și evaluăm stadiul lucrărilor, astfel încât să ne asigurăm ca, acolo unde tehnic este posibil, lucrările de asfaltare să fie finalizate, cât mai repede.

Pe străzile unde s-au efectuat deja operațiunile de schimbare sau extindere a conductelor ne dorim să se realizeze lucrările de reparație a carosabilului și de asfaltare. Sunt impedimente, de natură tehnică, ce nu permit, în toate situațiile, ca lucrările de asfaltare să fie finalizate, fiind nevoie de termene minime, de la efectuarea lucrărilor de apă-canal, ca terenul să se reașeze, iar constructorii să refacă partea carosabilă, la standarde optime”.

În primăvara anului 2024, constructorii vor realiza ultimele corecții pe străzile unde a efectuat lucrări provizorii de asfaltare, astfel încât recepționarea străzilor să se facă la nivelul de calitate așteptat și dorit. De asemenea, sunt și străzi care, prin efort bugetar local, s-a putut interveni și realiza lucrări finale de asfaltare. Unele au fost deja redate circuitului rutier, iar altele sunt încă în lucru.

„Continuăm și în 2024 să modernizăm infrastructura și să aducem, în viața cetățenilor, confortul dorit!”, a încheiat Ion Doldurea.

Dragoș Sîrghie


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments