AcasăPortret de politicianIohana Popescu – artă și social-democrație!

Iohana Popescu – artă și social-democrație!

Filosofia de viață a omului tânăr, modern, nu poate despărțită de politică. Mai ales atunci când tânărul este realizat din punct de vedere profesional și nu are mintea „gândită” de altcineva și nici gândirea „aservită” cuiva. Sunt rari astfel de tineri în România, ca și în județul Olt, dar e bine că sunt, fie și într-un număr relativ mic.

Iohana Popescu, artist plastic, doctor în istorie și restaurator lemn pictat, ar putea fi un astfel de exemplu pentru generația tânără a Slatinei… Domnia-sa face politică social-democrată, pentru că, în ciuda balcanismului nostru politicianist, mai crede într-o Românie morală și într-o normalitate, pe care o așteptă cu nerăbdare.

iohana popescu liÎntr-o țară în care până și ghioceii apar mai târziu, din cauza politicianismului nostru de tarabă, Iohana Popescu, consilier PSD în Consiliul Local Slatina, își dovedește fidelitatea politică prin tot ceea ce face, prin arta sa, organizând și susținând, spiritual și profesional, o serie de expoziții de artă plastică, dar participând și la acțiunile politice și umanitare întreprinse de Organizația de Femei a PSD Olt.

Rafinament, elocință, feminism de ultimă oră, iată că se poate și în politica noastră social-democrată de pe malul Oltului, politică de la care slătinenii ar dori mult mai mult.

LINIA ÎNTÂI își rezervă, astfel, dreptul la un interviu cu tânăra artistă a social-democrației alutane, în viitorul apropiat!

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments