AcasăActualitateIon Doldurea și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat de primar al...

Ion Doldurea și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat de primar al Municipiului Caracal

Chestionat dacă va mai candida pentru un nou mandat de primar al Municipiului Caracal, în timpul conferinței de presă, de vineri, 9 februarie a.c., organizată de social democrații din Caracal, privind trecerea filialei Pro România la PSD, Ion Doldurea a răspuns afirmativ. Domnia-sa a motivat această decizie, precizând faptul că are foarte multe proiecte în derulare și proiecte semnate și licitate, care urmează să înceapă, și pe care vrea să le finalizeze.

Ion Doldurea, primarul Municipiului Caracal:

Acum vă spun cu certitudine că voi candida

„Dacă acum un an de zile spuneam că e ultimul meu și singurul mandat de primar, acum vă spun cu certitudine că voi candida. Nu mi-a fost ușor să iau decizia, nici când am candidat prima dată și nici acum, dar sunt foarte hotărât să candidez, pentru că proiectele pe care noi le avem în Caracal în momentul ăsta sunt în valoare de 107 milioane euro, lucrări pe bani europeni sau naționali, sunt contractele semnate și multe dintre ele sunt deja licitate și vor începe în viitorul apropiat. În curând, vom începe lucrările și vom propune proiectele pentru ADR Oltenia de cel puțin 70 milioane euro. Adică dacă ne iasă asta, vă dați seama că vom putea spune că ne-am făcut datoria față de cetățeni. Programul pe care-l aveți acolo și pe care l-am scris împreună cu echipa în 2020 îl urmărim cu foarte mare atenție. Sunt foarte multe lucruri care au fost cu mult, cu mult depășite. Deci, candidez.”

Adrian Ionuț-Chesnoiu, prim-vicepreședinte PSD Caracal:

Domnul primar este membru PSD și nu și-a pierdut niciodată calitatea de membru PSD

  „Domnul primar este membru PSD și nu și-a pierdut niciodată calitatea de membru PSD. A luat o decizie unilaterală de a se autosuspenda din toate funcțiile deținute în PSD Caracal și PSD Olt, iar decizia unilaterală de a reveni îi aparține în totalitate și când va fi momentul o va anunța, cu aceeași stimă și principialitate cum v-a răspuns acum la întrebare. Și faptul că v-a răspuns onest că va candida este rodul discuțiilor pe care le-am avut în interiorul organizației și se bucură de întreaga susținere a colegilor noștri din PSD Caracal, din PSD Olt și cred că și din PSD național”.

A consemnat Dragoș Sîrghie


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments