AcasăPoliticaIon Marian Doldurea – ales președinte interimar al PSD Caracal

Ion Marian Doldurea – ales președinte interimar al PSD Caracal

Sâmbătă, 19 octombrie a.c., a avut loc ședința Biroului Permanent Județean al Partidului Social Democrat – Organizația Olt, care a avut pe ordinea de zi două teme: propunerea dizolvării conducerii Organizației Locale Caracal a PSD; desemnarea domnului Ion Marian Doldurea, în calitate de președinte interimar al PSD Caracal, în vederea coordonării activității, până la data organizării de noi alegeri.

„Aceste decizii au fost adoptate, întrucât, în cadrul organizației respective, a fost încălcat frecvent și grav orice principiu al dialogului, care ar fi trebuit să se desfășoare în interiorul partidului. Conducerea PSD Caracal, prin activitatea sa și comportamentul adoptat, a adus prejudicii de imagine partidului.

ion marian doldurea LI 772Regretăm cele întâmplate în cadrul organizației, dar considerăm că decența și dialogul au fost și rămân valori definitorii ale Partidului Social Democrat Olt.

Într-o perioadă dificilă, avem nevoie de stabilitate și loialitate, tocmai de aceea, rămânem, ca de fiecare dată, alături de membrii noștri, pe care îi asigurăm de tot sprijinul și experiența politică a conducerii județene și centrale, în realizarea tuturor obiectivelor electorale și de organizare internă”, se precizează într-un comunicat de presă emis de Biroul Permanent Județean al PSD Olt.

Ionuț DUMITRESCU

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments