AcasăPoliticaIon Toma – prezent la Liga Primarilor UNPR

Ion Toma – prezent la Liga Primarilor UNPR

La sfârșitul săptămânii trecute, a avut loc, la Sinaia, Liga Primarilor UNPR, la care a participat și senatorul UNPR Ion Toma. Întâlnirea a constituit un prilej oportun pentru o evaluare corectă a rezultatelor obținute de echipa UNPR, în recentele alegeri prezidențiale, dar și pentru a le mulțumi primarilor progresiști pentru efortul, implicarea și dedicația de care au dat dovadă.

toma liga primarilor unpr„UNPR-ul se deosebește de restul formațiunilor politice tocmai prin această legătură fantastică dintre membrii echipei, iar acest lucru nu putea fi obținut fără aportul fiecăruia dintre primarii UNPR. Am profitat de prilejul Ligii Primarilor UNPR pentru a mulțumi fiecăruia dintre ei pentru eforturile depuse atât în cadrul alegerilor europarlamentare, cât și în cadrul alegerilor prezidențiale. Trebuie spus răspicat: pe 2 și pe 16 noiembrie 2014, UNPR nu a pierdut, ci a câștigat alegerile în localitățile conduse de primarii progresiști. În aproape 70% dintre comunitățile pe care le administrăm noi, Victor Ponta a câștigat. Am depus efortul politic perfect. Aceasta este o primă și foarte bună evaluare înaintea alegerilor decisive, locale și parlamentare, pe care le vom avea în 2016. Oamenii apreciază ceea ce facem, ne susțin și ne votează. Este un semn că putem mai mult și mai bine, că avem potențial pentru un rezultat excepțional, în 2016”, a declarat senatorul Ion Toma.

De asemenea, senatorul UNPR a vorbit și despre faptul că partidul pe care-l conduce la Olt are o identitatea politică corectă, ce asigură stabilitatea guvernării prin numărul important de parlamentari, despre seriozitatea și verticalitatea cu care Gabriel Oprea a reușit să se impună. Aceste fapte au confirmat, încă o dată, faptul că UNPR este principalul partener al PSD la Guvernare. „În ciuda criticilor fără obiect pe care le-am avut de înfruntat în acești ani, ne-am căpătat o identitate. Suntem stânga progresistă, suntem partidul care susține impozitarea marilor averi, suntem partidul votului de la 16 ani. Ne definim prin ce facem, prin atitudinea noastră, prin proiectele noastre și mizăm pe o politică a rezultatelor și a eficienței. Avem această oportunitate de a influența decisiv guvernarea și trebuie să o folosim pentru a impune și alte proiecte progresiste, pentru că este mare nevoie de așa ceva. O știți și d-voastră, o știm și noi din atâtea discuții pe care le avem, în fiecare săptămână, cu alegătorii. Nu suntem adepții puterii de dragul puterii. Muncim împreună, câștigăm împreună alegerile din 2016!”, a mai spus Ion Toma.

În cadrul discursului său, senatorul UNPR a asigurat primarii prezenți la întâlnire de tot sprijinul, atât la nivel guvernamental, cât și parlamentar, în susținerea proiectelor începute și nefinalizate, dar și proiectele de care comunitățile au atâta nevoie: „Știm că primarii au numeroase proiecte de finalizat sau de început în comunitățile pe care le reprezintă. Suntem conștienți că pentru fiecare dintre aceste proiecte este nevoie de sprijin, iar rolul nostru este acela de a impune aceste proiecte la nivel guvernamental și parlamentar”.

Ionuț Dumitrescu

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments