AcasăPoliticaIon Toma, prim-vicepreședinte național al PMP: Nevoile oamenilor sunt prioritățile PMP!

Ion Toma, prim-vicepreședinte național al PMP: Nevoile oamenilor sunt prioritățile PMP!

Fără îndoială, senatorul Ion Toma este capabil să vitalizeze, să repornească și să sincronizeze motoarele regionale ale Partidului Mișcarea Populară, pe zona Olteniei. În calitatea sa de prim-vicepreședinte național al acestei formațiuni, domnia-sa poate să adauge plus valoare partidului condus la centru de Traian Băsescu, fiindcă, în cazul său, funcționează prezumția de moralitate, de competență și de profesionalism politic.

Responsabil direct de zona Olteniei, senatorul Ion Toma are abilitatea și flerul să înlăture „pietrele de moară” din PMP, mobilizând și promovând tineretul, așa cum numai domnia-sa știe s-o facă și, mai mult, punând în mișcare filialele teritoriale ale acestei formațiuni, pe tot cuprinsul Olteniei noastre profunde.

În acest sens, recent (22 septembrie a.c.), la întâlnirea cu Organizația de Tineret PMP Dolj,  senatorul Ion Toma a declarat următoarele:

toma dolj1„Întotdeauna, prin inițiativele pe care le-am susținut, am venit în sprijinul tinerilor. Începând cu propunerea legislativă privind introducerea dreptului de vot începând cu vârsta de 16 ani, până la inițiativa privind acordarea de facilități pentru angajatorii care îi ajută pe tinerii absolvenți să obțină primul loc de muncă, am avut grijă ca nevoile tinerilor să aibă soluții și să fie dezbătute așa cum se cuvine în Camera Superioară a Parlamentului. De asemenea, am fost întotdeauna de părere că politica trebuie să devină atractivă pentru tineri, că aceștia trebuie încurajați să se implice și să conducă România. Viitorul nostru ca țară europeană stă în mâinile tinerilor.

De aceea, astăzi, în cadrul întâlnirii cu organizația de tineret a PMP Dolj, am fost foarte bucuros să constat că există tineri foarte implicați, tineri care doresc și pot schimba mersul actual al lucrurilor. Îi felicit pe mai tinerii mei colegi din PMP Dolj, în frunte cu Președintele acestora, Arthur Andrițoi. Sunt bucuros să vă știu colegi în perspectiva unei aprigi bătălii politice. Țin să vă asigur de întreg suportul meu și sunt convins că, în urma colaborării cu dvs., tinerii din PMP și nu numai, vom găsi noi soluții pentru o viață mai bună aici, în România.

Tot astăzi, am participat la o întâlnire importantă cu liderii organizațiilor PMP din localitățile Radovan, Întorsura și Izvoare. Alături de conducerile PMP din cele trei localități, am dezbătut principalele probleme ale locuitorilor, întocmind o listă a priorităților acestora, în soluționarea cărora îmi doresc să mă implic. Nevoile oamenilor sunt prioritățile PMP!

Împreună mișcăm România!”

LINIA ÎNTÂI


RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments