AcasăISU Olt are un nou Prim Adjunct
Array

ISU Olt are un nou Prim Adjunct

Printr-un comunicat de presă, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” Olt anunța faptul că, începând cu data de 22 iunie a.c., instituția are un nou Prim Adjunct. Acesta este locotenent-colonel Ovidiu Ștefan Ciobanu, desemnat în urma promovării unui concurs organizat de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Locotenent-colonel Ovidiu Ștefan Ciobanu este născut în anul 1975, în municipiul Iași și este absolvent al Academiei de Poliție „Alexandru Ion Cuza”, Facultatea de Pompieri, promoția 1998. Ovidiu Ciobanu este căsătorit și are doi copii.

lt col ciobanuÎn perioada 1998-2000, și-a desfășurat activitatea, în cadrul Brigăzii de Pompieri „Dealul Spirii” a Capitalei, iar din anul 2000, își desfășoară activitatea în sprijinul populației județului Olt.

În cei aproape 17 ani de carieră militară în cadrul Grupului de Pompieri Olt și Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, ofițerul a ocupat funcții în cadrul subunităților de intervenție, Centrului Operațional Județean și Inspecției de Prevenire.

Ionuț Dumitrescu


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments