AcasăJandarmeria Olt – acțiuni pentru asigurarea și menținerea unui climat de...
Array

Jandarmeria Olt – acțiuni pentru asigurarea și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică

În perioada  19-25 octombrie a.c., efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt au acționat pe raza județului Olt, pentru asigurarea și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, în zonele de competență. Pe timpul misiunilor,  jandarmii au aplicat 269 de sancțiuni contravenționale (207 avertismente și 62 amenzi), în cuantum de 34.700  lei.

Au fost aplicate 27  sancțiuni la Legea 61/1991, pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice; 241 sancțiuni aplicate la Legea 55/2020 privind măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19; o sancțiune aplicată la O.U.G. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura. De asemenea, au fost constatate două infracțiuni, cu doi autori, pentru nerespectarea regimului piscicol.

În perioada următoare, jandarmii vor continua acțiunile pentru prevenirea fenomenului contravențional și infracțional.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt recomandă cetățenilor să se adreseze celei mai apropiate patrule de ordine și siguranță publică când situația impune, iar în caz de urgență să apeleze numărul unic 112.

Ionuț Dumitrescu

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments