AcasăActualitateJandarmeria Olt: „Pentru ca alții să trăiască, donează plasmă!”

Jandarmeria Olt: „Pentru ca alții să trăiască, donează plasmă!”

„Pentru ca alții să trăiască, donează plasmă!” este campania Ministerului Afacerilor Interne prin care este organizată activitatea de donare a plasmei și sângelui, în care să fie implicați câți mai mulți lucrători ai ministerului, în această perioadă de grea încercare pentru țara noastră.

Astfel, jandarmii olteni au răspuns apelului din dorința de a veni în sprijinul cetățenilor care au nevoie de aceste unități transfuzabile, inclusiv a celor internați în unitățile medicale din județul Olt.

Alături de polițiști și pompieri de frontieră, au contribuit la reducerea deficitului de sânge, campania „Pentru ca alții să trăiască, donează plasmă!” va continua și în perioada următoare, astfel încât să fie salvate cât mai multe persoane.

De asemenea, personalul care a fost diagnosticat cu noul coronavirus, depășind cu bine afecțiunea, a donat plasmă pentru cei care luptă, acum, cu boala.

„Pandemia ne impune distanțare fizică, dar rămânem împreună, solidari și responsabili!” – este mesajul transmis de toți jandarmii olteni.

Dragoș Sîrghie

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments