AcasăActualitateJandarmii din Olt au răspuns prompt la nevoia unui băiat de 13...

Jandarmii din Olt au răspuns prompt la nevoia unui băiat de 13 ani, diagnosticat cu o boală gravă!

Încă o dată, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt au răspuns prompt la nevoia unui băiat de 13 ani, diagnosticat cu o boală gravă. Printr-un comunicat de presă, Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt a anunțat că apelul a avut ecou, imediat, și jandarmii au mers să doneze sânge.
„Uneori, propria viață stă în mâinile celor din jur… sau într-o picătură de sânge, pe care oamenii o pot dona, pentru tine, oameni pe care nu îi cunoști, dar care vor să ajute, fără să aștepte nimic în schimb.
Astăzi, ne-am mobilizat, din nou. De data aceasta, pentru Denis, un băiat de 13 ani, căruia i s-a pus diagnosticul de leucemie acută. Apelul a avut ecou, imediat, în rândul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, care au mers să doneze sânge.
Am fost întâmpinați, ca de fiecare dată, de personalul medical din Centrul de Transfuzii Sanguine Slatina, care ne-a oferit toate informațiile necesare înainte de donare.
Acțiunile vor continua, următoarea donare fiind planificată să se desfășoare, până la data de 15 mai a.c., în cadrul campaniei «Donează sânge! Salvează o viață!», campanie inițiată de Patriarhia Română și la care Jandarmeria Română s-a alăturat, de mai mulți ani.
Prin gestul lor umanitar, jandarmii doresc ca oamenii să conștientizeze faptul că o picătură de sânge poate să salveze viața unui om, iar aceasta nu este doar o expresie, ci o realitate pe care foarte multe persoane o trăiesc, la un moment dat în viață”, se precizează în comunicatul de presă.

Mihaela Sîrghie

1 COMENTARIU

  1. Felicitari, eroi militari!
    Poate cu o informare publica prealabila s-ar fi alaturat acestui demers uman si alti donatori.
    Oricum, salvarea unei vieti conteaza mai mult decat orice gest…..
    Stima si respect!

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular