AcasăActualitateJazz de la americani pentru olteni

Jazz de la americani pentru olteni

Locuitorii din Caracal și Slatina vor avea parte sâmbătă de un spectacol cum rar au mai văzut. Notele de jazz vor răsuna în cele două orașe, protagoniștii fiind Diplomații Jazz-ului și ansamblul de jazz al trupei. Aceștia vor concerta la Caracal în prima parte a zilei de sâmbătă, iar la Slatina concertul se va desfășura sâmbătă seară.

Iubitorii jazz-ului sunt așteptați la concert, unde vor avea ocazia să asculte și să vadă evoluând pe scenă formația Forțelor Navale ale SUA din Europa și Africa. Intrarea va fi gratuită, astfel că nimic nu-i poate împiedica pe iubitorii de frumos să participe la aceste evenimente. Cele două concerte care vor fi susținute atât la Caracal cât și la Slatina sunt cu atât mai inedite cu cât până acum nu au mai fost organizate evenimente cu un asemenea specific.

jazz„Acești muzicieni extraordinari reprezintă cu mândrie Statele Unite prin intermediul unei forme de artă originală a Americii și repertoriul lor variază de la favoriți ai unor trupe mari de jazz, la jazz contemporan. Diplomații Jazz-ului desfășoară concerte publice și instruiesc elevii pentru a crea prietenii și a îmbunătăți relațiile publice în numele Comandantului Forțelor Navale ale SUA din Europa și Africa”, a declarat lt. com. Mike Billips, ofițer pentru Relații Publice al Bazei Navale de la Deveselu.

Locurile unde se vor desfășura cele două evenimente nu au fost încă stabilite, însă, vor fi făcute publice în timp util.

Natașa Grigorescu

- Advertisment -

Most Popular