AcasăEditorialJÓ NAPOT KIVÁNOK, PSD!

JÓ NAPOT KIVÁNOK, PSD!

Resimțim până-n prăsele agonia unei țări, precum România, infestate de viruși, politruci nesățioși și știri apocaliptice… Monștrii care ne conduc nu mai fac demult apel la conștiință. Nici măcar filosoful Gabriel Liiceanu nu și-a însușit propria „minima moralia”, dacă stăm strâmb și-i judecăm drept igiena spatelui pe care i-a făcut-o lui Băsescu, precum și manevrele grație cărora a intrat în posesia mărețului patrimoniu al Editurii Politice, aparținătoare fostului Partid Comunist.

Și el, alături de toată pleiada politrucilor care au făcut din, România o Vale a plângerii, din 1990 încoace, au ronțăit totul cu pofte animalice: instituții, oameni, idealuri, vise, speranțe…

Realitatea bate conștiința… Priviți în jurul vostru și veți vedea Paradisul neocomunist pe care l-a visat Ion Iliescu și l-a desăvârșit Klaus Iohannis:  o țară fără industrie, fără economie, fără educație, fără Dumnezeu… Toate regulile jocului politic, încălcate fără nicio rușine de Iohannis și camarila sa transideologică, au cristalizat un fel de industrie rentabilă doar pentru fauna lui pesedist-liberaloidă. Premeditat cretinoidă. El și ciracii săi au privatizat și libertatea, dar și democrația, al căror preț nu se reglează prin legile naturale ale pieții, ci sunt dictate de la Palatul Victoria via Cotroceni, ca pe vremea lui Ceaușescu.

Ciucă al nostru e general doctor sau doctor general?… Alo, dle Iohannis, avem un elefant în sală! Un elefant plagiator. Câtă ,,peroadă” îl mai suportăm? Poate vrea să facă niște meditații, ca să-și cumpere o casă… Nu mai știți nimic despre legile justiției comandate de Dragnea? Dar despre victimele de la acel criminal „10 august”? Vai, ce ,,ghinion”! Ghinionul nostru, nu al Dvs.! ,,Jo napot kivanok, PSD!”

Dumitru Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments