AcasăEditorialJudețul Olt – întuneric moral

Județul Olt – întuneric moral

Nu realizez, în aceste momente, câți români sunt dispuși să-l voteze pe Ponta la președinția României. În ceea ce-l privește pe Johannis, care are și el „bubele” lui, l-aș vota măcar pentru faptul că nu are instinctul noroiului precum Ponta.

Formațiunile lui Dan Voiculescu, Tăriceanu și Dan Diaconescu sunt niște afluenți neînsemnați care vor să se verse în Delta mâloasă a PSD. UNPR și UDMR par că și-au dat seama de catastrofa numită PSD și vor să iasă din jocul mâlos al lui Ponta.

De câțiva ani buni de zile, Linia Întâi vorbește unui județ în care s-a lăsat întunericul moral și material. Societatea civilă s-a sinucis!

Mass-media de partid și de stat din Olt dă un anunț care a emoționat, până la lacrimi, tot Mapamondul: „50 de pensionari din Slatina vor povesti, de acum înainte, cum au petrecut o zi de vis în București, pe cheltuiala senatorului Darius Vâlcov.”
Acesta i-a dus pe bieții pensionari la Carul cu bere, după ce i-a familiarizat cu Casa Poporului și după ce aceștia au fost așezați pe scaunul din piele al Senatului.
Când generozitatea lui Vâlcov va fi devoalată și oamenii vor afla că, prin aceste trucuri, Vâlcov vrea să acopere dezastrul acestui guvern, atunci „bucuria” pensionarilor le va sufoca sufletul…

Sunt zile când mă trezesc cu sentimentul că PSD mi-a intrat în casă prin efracție. Îmi semnalizează acest lucru somațiile de neplată la impozite, la curent, la apă, la aer și, mai ales, la taxa pe… fraier. Până mai ieri, casa mea era singurul loc unde nu se instauraseră efectele „ciumei roșii.”

N-am înțeles multe dintre gesturile pe care le-a comis și le comite Paul Stănescu, împotriva libertății de exprimare. Două dintre aceste gesturi m-au lăsat însă fără grai. Primul s-a întâmplat la Teatrul din Caracal, când subsemnatul înregistra un interviu cu celebrul muzician Gheorghe Zamfir. Al doilea, atunci când l-am abordat, după o conferință de presă, pe ministrul Florin Jianu.
În ambele cazuri, d-l Stănescu i-a smuls pe cei doi de lângă ziaristul care eram, sub pretextul că aș avea „sânge albastru”.
În „prostia” mea galopantă, uitasem că în țara asta totul aparține PSD: artiști, finanțe, demnitari, sufletele noastre, spațiul, aerul, râurile și ramurile…

Dumitru Sârghie


2 COMENTARII

  1. Stimate D-le Ziarist ,cu aceste cateva randuri-ganduri ,in seara aceasta, mi-ati luminat un trecator ceas al vietii,va datorez multumiri !…

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments