AcasăOra SatuluiLa  Gostavățu, suntem mereu în lucru...!, a declarat Marius Ștefan Popescu, primarul comunei...

La  Gostavățu, suntem mereu în lucru…!, a declarat Marius Ștefan Popescu, primarul comunei Gostavățu

D-le primar, ce investiții aveți în derulare, la Gostavățu?

La Gostavățu, suntem mereu în lucru. Lucrăm la sistemul de apă și canalizare, pe drumul județean. Pe patru străzi laterale a fost deja introdusă apa și, totodată, se lucrează la extinderea și modernizarea Drumului Județean 642.

Proiecte de valori mai mici, pe care le acoperim din bugetul local sunt mult mai multe și mult mai diversificate.

Recent, am obținut un proiect european, prin AFIR, referitor la construirea unui loc de joacă la Grădinița Slăveni. Am depus către CNI modernizarea Școlii de la Slăveni. Suntem în faza de aprobare pe lista sinteză. Urmează să vedem dacă ni se aprobă și finanțarea, pentru a demara lucrarea. Am toată încrederea că, începând cu toamna anului acesta, vom demara lucrarea la Școala de la Slăveni.

Pe Programul Național „Anghel Saligny”, am depus un proiect de extindere a rețelei de apă și canal, pentru că pe POIM nu ne acoperă toată localitatea. Deci, pentru străzile neacoperite de POIM, am depus pe „Anghel Saligny”.

Pe Măsura 10 (PNRR), am depus proiecte pentru stații de încărcare mașini electrice, achiziționare de microbuz electric, achiziționare de mobilier rural și tot ceea ce înseamnă digitalizare, cartografiere ortofotoplanuri pe Plan Urbanistic General.

Ce activități cultural-artistice derulați în comună?

După Pandemie, am reînceput activitățile formației de dansuri populare și ale formației de instrumentiști. Avem un instructor care vine și îi îndrumă pe copiii dornici să învețe la acele instrumente. Am contract și cu un domn profesor care pregătește formația de dansuri populare. Am reabilitat, de asemenea, monumentele istorice de pe raza localității.

Ce mesaj aveți către cetățenii comunei?

În primul rând, le doresc multă sănătate. Le mulțumesc foarte mult pentru că au avut încredere în mine și mi-au dat girul și pentru al cincilea mandat. Trebuie să știe că tot ceea ce am promis, voi și face!

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments