AcasăLa mulți ani, dragi colegi liberali, la mulți ani PNL!
Array

La mulți ani, dragi colegi liberali, la mulți ani PNL!

La mulți ani, dragi colegi liberali, la mulți ani PNL!

Astăzi, 24 mai 2017, Partidul Național Liberal împlinește 142 de ani de existență și este important să subliniem continuitatea și statornicia Partidului Național Liberal în viața politică românească.

Partidul Național Liberal este unul din principalele partide din România și totodată cea mai veche formațiune politică din țară.

moisescu pnl netDe numele și istoria Partidului Național Liberal se leagă cele mai importante evenimente din istoria modernă a României: instaurarea monarhiei constituționale (1866), obținerea independenței de stat (1877), ridicarea României la rang de Regat (1881), Războiul de întregire a neamului și crearea României Mari (1918), adoptarea Constituției din 1923, și relansarea economică după criza din 1929–1933.

În toată această perioadă, liberalismul a devenit fundamentul ideologic pe care s-a construit România modernă, iar liberalii au acționat sub principiul „Prin noi înșine!” care este și astăzi deviza Partidului Național Liberal.

Partidul Național Liberal este promotorul libertății individuale, sociale, economice și politice, prin concepție, prin acțiune și prin tradiție.

Partidul Național Liberal este continuatorul gândirii liberale din România și este preocupat în mod deosebit de a pune pe primul loc individul în fața societății, de egalitate în fața legilor, de garantarea drepturilor și libertăților cetățenești, de toleranța în raport cu convingerile și opțiunile celorlalți.

Președinții filialelor județene din sudul țării alături de conducerea Partidului Național Liberal omagiază împlinirea celor 142 de ani de existență la reședința Brătienilor – Vila Florica din localitatea Ștefănești, județul Argeș.

DEPARTAMENTUL DE COMUNICARE PNL OLT


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments