AcasăPoliticaLa Olt, nu se rupe USL

La Olt, nu se rupe USL

Știindu-se lupta, de la nivel central, dintre partidele care au format, până mai ieri, USL, la sfârșitul săptămânii trecute, conducerea PSD Olt a ieșit în fața opiniei publice pentru a anunța faptul că, la Olt, alianța nu se rupe. La această întâlnire au participat Paul Stănescu – președintele PSD Olt, Marius Oprescu – președintele executiv și Virgil Delureanu – secretarul executiv. Decizia menținerii alianței USL, la nivelul județului Olt, a fost luată în Biroului Permanent Județean al PSD.

oprescu stanescu delureanu„Am avut o întâlnire în Biroul Permanent Județean lărgit, iar punctul de vedere al conducerii organizației PSD Olt este că, la Olt, nu se rupe USL. Cu colegii noștri liberali, în campaniile electorale, atât de la alegerile locale, cât și de la alegerile parlamentare, am avut o ofertă electorală împreună. Ne-am fixat anumite obiective, iar eu sper să ducem mai departe, până în 2016, tot ceea ce am promis, în campania electorală. Acest lucru este esențial”, a declarat Paul Stănescu. De asemenea, șeful PSD Olt a mai spus că luptele politice sunt mai puțin importante decât cetățenii care au avut încredere în această alianță: „Cel mai important lucru îl reprezintă cetățenii județului Olt, realizările pe care noi trebuie să le facem. Ne interesează infrastructura, locurile de muncă, să ne atingem obiectivele pentru care cetățenii noștri ne-au votat masiv, în 2012”.

Vizavi de colaborarea cu colegii liberali din Consiliul Județean, Paul Stănescu a spus că este una foarte bună, nu le poate reproșa nimic acestora și că se va păstra formula actuală. „Nu depinde numai de noi, ci și de evoluția politică. E posibil ca liberalii să se retragă din structurile județene, din majoritățile pe care le avem în consiliile locale și în CJ. Eu nu-mi doresc acest lucru”, a precizat Paul Stănescu.

Conform celor declarate, nu se vor face schimbări la nivelul instituțiilor deconcentrate din județ, deoarece directorii sunt intrați printr-un concurs dat în cadrul ministerelor de care aparțin. Nici prefectul județului nu poate fi schimbat, deoarece acesta este, conform legii, apolitic, demiterea din funcție fiind posibilă numai prin ordinul premierului țării.

Ionuț DUMITRESCU


1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments