AcasăActualitateLa Râmnicu-Vâlcea, Nicu Cismaru și Violeta Scrociob reinventează „Povestea vorbei”

La Râmnicu-Vâlcea, Nicu Cismaru și Violeta Scrociob reinventează „Povestea vorbei”

Societatea Culturală Anton Pann din Râmnicu Vâlcea sărbătorește anul acesta 32 de ani de la înființare. 32 de primăveri spirituale, purtate ca pe un trandafir la butonieră de către toți cei interesați de viața spirituală a localității, dar și de către cei care au condus destinul acesteia de-a lungul anilor.

Ziaristul și poetul Nicu Cismaru, secondat de Violeta Scrociob, artist plastic (președinte și, respectiv, vicepreședinte ai Societății Culturale Anton Pann) sunt cei care poartă astăzi flacăra acestei respectabile instituții culturale și tot ei sunt cei care au pus la cale sărbătorirea ei.

casa anton pann 555Manifestarea va debuta în ziua de 10 septembrie a.c., începând cu ora 15.00, la Casa Memorială Anton Pann, acolo unde se va derula un spectacol de muzică și poezie din creația celebrului Anton Pann.

Începând cu ora 18.00, la Pensiunea Denisa, vor fi lansate Antologia Societății Culturale Anton Pann (din care face parte și scriitorul slătinean Dumitru Sârghie, membru al societății Culturale Anton Pann), volumul de versuri „Cartea cu petale”, autor Nicu Cismaru, volumul Trădarea Securității – de Corvin Lupu, Revista Societății Anton Pann și un CD de muzică populară al interpretei Anamaria Iorga.

Un dineu și un spectacol vor fi oferite de gazde, în cinstea participanților. Felicitări!

Cenaclul Arena Artelor, Slatina  


RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments