AcasăActualitateLiberalii, alături de copiii Slatinei

Liberalii, alături de copiii Slatinei

Așa cum ne-au obișnuit, liberalii marchează fiecare sărbătoare importată alături de oameni, pe străzile Slatinei. O astfel de sărbătoare importantă a fost și este Ziua Internațională a Copilului, poate printre cele mai importante, având în vedere faptul că viitorul se află în mâna copiilor de azi.

Astfel, liberalii au pornit pe străzile Slatinei, oferindu-le micuților baloane albe și albastre, precum și pachete cu dulciuri. De altfel, PNL Olt a fost alături de copii și în județ, amintim aici localitățile Piatra-Olt și Corabia, unde – de asemenea – copiii au primit baloane și pachete cu dulciuri.

1 iunie pnl 3Peste 500 de baloane și peste 200 de pachete cu dulciuri au fost dăruite copiilor, împreună cu o urare de La Mulți Ani! Acțiunea s-a dovedit una reușită, dat fiind bucuria cu care liberalii au fost primiți de către copii și de către părinți.

La buna desfășurare a acestei minunate acțiuni a contribuit întreg staff-ul PNL Olt, dintre care amintim aici: Siminica Mirea și Gigel Știrbu – copreședinți PNL Olt, Sorin Brătoi și Marian Căruntu – copreședinți PNL Slatina, Ramona Oncescu și Olimpia Medaru – copreședinți Organizația de Femei Liberale Olt (OFL), Camelia Tița și Monica Jilavu – copreședinți OFL Slatina, Mihai Cârloganu și Marian Călin – copreședinți TNL Olt, Cristi Șerban și Radu Morusi – copreședinți TNL Slatina.

1 iunie pnl 2Despre acest frumos eveniment, ne-a spus câteva cuvinte Marian Călin, copreședinte TNL Olt:

„De 1 iunie, am îmbrățișat toți copiii întâlniți pe străzile orașului Slatina. Și aici țin să mulțumesc doamnei copreședinte Siminica Mirea și domnului copreședinte Gigel Știrbu pentru sprijinul acordat pentru această acțiune și pentru fiecare acțiune făcută până acum. De asemenea, le mulțumesc tuturor colegilor mei pentru implicare.

Mă bucur că am putut să facem aceste acțiuni pentru copii, care reprezintă viitorul nostru, pentru că un lucru trebuie să fie spus foarte clar: copiii sunt viitorul acestui oraș, al acestui județ și al acestei țări. Spre ei trebuie să ne îndreptăm toată atenția… În primul rând, nu trebuie să uităm că și noi am fost copii și, totodată, să mulțumim părinților pentru educația pe care am primit-o.

Ionuț Dumitrescu

marian calin pnlcarloganu mihai pnl

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments