AcasăPoliticaLiberalii din Olt au dat semnalul că Ponta și partidul de guvernământ...

Liberalii din Olt au dat semnalul că Ponta și partidul de guvernământ sunt în agonie

Săptămâna trecută, vineri 12 iunie, tineretul PNL Olt a dat startul unor manifestații antipesediste și anticomuniste, acesta constituind, în fapt, începutul sfârșitului PSD, un partid antiromânesc, condus, la centru, de un premier cercetat penal.

Victor Ponta, căci despre el este vorba, este persona non grata, în ochii poporului român, iar tineretul României, atât cel care a rămas în țară, dar și – mai ales – cel care lucrează în străinătate, nu mai poate să reziste atâtor umilințe la care l-a supus Guvernarea Ponta. Despre Victor Ponta se spune acum că s-a ascuns pe la turci, pentru a pune la cale un plan de a mai reveni în fruntea guvernului și în fruntea PSD.

miting pnl slatinaAșadar, peste 500 de cetățeni ai Slatinei în frunte cu liderii liberali din Olt (d-na Siminica Mirea și d-l Ion Moisescu) au manifestat pașnic în fața Prefecturii Olt, cerând demisia primului-ministru Ponta, cel care a adus țara în ruină. Este demn de remarcat comportamentul civilizat la manifestanților, care le-au dat astfel o lecție conducătorilor noștri județeni, cei care nu mai știu în ce unghere să se ascundă de frica poporului înșelat și sărăcit.

Timp de trei ore s-au strigat lozinci de genul: „Ponta cu penalii, Iliescu cu minerii”, „Ponta la brutărie”, „Ponta nu uita, pușcăria e a ta”, „Ieri – Rus, azi – Ponta”, „Mai bine golan decât pesedist”, „Plagiator ți-e frică de popor”, „Premier penal, marș la Tribunal”, „Premierul cercetat pentru furtul de la stat”… Trebuie amintit faptul că în aceeași zi PNL a susținut Moțiunea de cenzură din Parlament „Votul nu este o lozincă, votul este un drept”, inițiată pentru demiterea guvernului Ponta, moțiune care – deși a picat, din cauza faptului că pesediștii au avut ordin să nu voteze – a dat semnalul că Ponta și partidul de guvernământ sunt în agonie.

Prezentă la această manifestare a bunei  speranțe, copreședintele PNL Olt, d-na Siminica Mirea, a declarat: „Ne-am adunat în fața Prefecturii, pentru a susține Moțiunea de cenzură depusă de PNL «Votul nu este o lozincă, votul este un drept». Nu mai devreme de ieri (11 iunie 2015 – n.r.!) d-l Ioan Rus i-a jignit nepermis pe românii aflați peste hotare, la muncă, arătând astfel disprețul cu care PSD îi tratează pe românii din diaspora. Români care au plecat să muncească, pentru că Ponta și PSD n-au creat acele locuri de muncă pe care le-au promis în campania electorală”.

Ionuț Dumitrescu


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments