Print this Post


  Liberalii Liviu Voiculescu și Gigel Știrbu au intrat în posesia certificatelor de parlamentari ai României!

  Proaspătul senator de Olt, președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, alături de experimentatul deputat Gigel Sorinel Știrbu, au intrat, ieri, 17 decembrie, în posesia certificatelor doveditoare ale mandatelor lor parlamentare. „Astăzi am făcut primul pas din următorii patru ani de senator al României: am intrat în posesia certificatul doveditor al alegerii mele în această funcție.

  L-am primit nu fără oarecare emoții, căci responsabilitatea pe care mi-am asumat-o este direct proporțională cu încrederea care mi-a fost acordată pe 6 decembrie.

  Sper și îmi doresc să nu dezamăgesc și să mă ridic la înălțimea speranțelor celor care m-au ales și care răzbat din fiecare literă a documentului oficial care mi-a fost înmânat astăzi”, a declarat Liviu Voiculescu, reiterând rolul important pe care l-a avut guvernul liberal, în toată această perioadă a crizei creată de pandemia de Coronavirus, precum și intenția sa de a  iniția o lege, în Senatul României, pentru eliminarea traseismului politic, în rândul parlamentarilor.

  La rândul său, deputatul Gigel Știrbu a vorbit despre activitatea sa laborioasă din mandatele anterioare, luându-și angajamentul inițierii unor proiecte de lege pentru stoparea turismului electoral, în privința limitării pe cât posibil al acelor vize de flotant, făcute, în special, pentru ziua votului, vize care deturnează matematica electorală și, prin care, se „încoronează” în fruntea comunităților conduceri ilegitime, ce țin localitățile patriei la coada civilizației. Tot d-l deputat Știrbu a promis că, împreună cu colegii săi, se va gândi serios la un mecanism legislativ, prin care să vină în ajutorul legumicultorilor (vizând astfel și bazinele legumicole din partea de sud a județului nostru), pentru ca aceștia să-și poată valorifica producțiile în piețele și supermarketurile din România.

  Dragoș Sîrghie

  Permanent link to this article: https://linia1.ro/liberalii-liviu-voiculescu-si-gigel-stirbu-si-au-luat-certificatele-de-parlamentari-ai-romaniei/