AcasăPoliticaLiberalul Daniel Tudor, primarul orașului Scornicești, a trecut la PSD!

Liberalul Daniel Tudor, primarul orașului Scornicești, a trecut la PSD!

Tot mai mulți oameni politici, candidați pentru funcțiile de primar și nu numai, aleg să schimbe tabăra politică, spre PSD. Astăzi, este vorba despre Daniel Tudor, primarul orașului Scornicești și, deja, fost prim-vicepreședinte al PNL Olt.

„Și Daniel Tudor, primarul orașului Scornicești, spune NU, conducerii PNL Olt. Acesta a luat decizia fermă de a se distanța de practicile subversive ale conducerii PNL Olt, în ceea ce privește politicile locale. El critică această abordare, care pare să ofere funcții politice, doar pentru doi oameni, considerând-o dăunătoare și neproductivă, pentru comunitate. În schimb, el subliniază importanța proiectelor reale și a unei abordări deschise și echilibrate în administrarea orașului.

Prin urmare, Daniel Tudor alege să fie candidatul PSD Olt, pentru Primăria orașului Scornicești, pentru că își dorește să pună în aplicare programul de guvernare locală, pentru care a primit votul de încredere, din partea comunității.

În echipa sa, va fi și Ionuț Pîrvu, președintele PSD Scornicești, care a demonstrat abilități administrative, necesare pentru îmbunătățirea procesului de modernizare a orașului. Uniți pentru viitor, acești lideri pot reda Scorniceștiului șansa la o dezvoltare durabilă și echitabilă”, a declarat Marius Oprescu, președintele PSD Olt.

Dragoș Sîrghie

1 COMENTARIU

 1. ,,Si tu, Brutus?,,
  ,,Et tu Brute?,,
  ,,Tu quoque, Brute?,,
  De-a lungul secolelor, expresia “Şi tu, Brutus?” a rămas, în conştiinţa colectivă, cu sensul de trădare neaşteptată a cuiva de către un prieten, de către un om apropiat, considerat, până la momentul trădării, ca fiind de încredere.
  ..În pofida avertismentelor venite din partea unui prezicător (să se ferească de Idele lui Marte) şi din partea soţiei, Iulius Caesar s-a prezentat la şedinţa Senatului, de la Idele lui Marte (adică la data de 15 martie, anul 44 i.Hr.), a fost înconjurat de conspiratori, prăbuşindu-se sub cele 23 de lovituri de pumnal, lovitura finală venind din partea lui Brutus. Acela a fost momentul în care Caesar a încetat să mai lupte şi să se mai apere.
  Iar ultimele cuvinte ale dictatorului au fost; “Şi tu, Brutus?”
  Dl presedinte al PSD(ciuma rosie) Olt, care ii ,,mirui,, pe fugarii tradatori din PNL si nu numai, nu uita : Idele lui Marte, pentru Domnia Ta, poate sa fie in oricare zi anului!
  Prietenii stiu de ce……..

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular