AcasăActualitateLiberalul Marian Călin a împărțit alimente familiilor nevoiașe

Liberalul Marian Călin a împărțit alimente familiilor nevoiașe

Cu ceva timp în urmă, vă aduceam la cunoștință faptul că liberalul Marian Călin, alături de alte 14 persoane, colegi, prieteni, rude, s-au solidarizat cu victimele tragediei din Clubul Colectiv din București. Aceștia au donat, atunci, sânge, fără a face din acest gest nobil o acțiune politică, având în vedere că Marian Călin conduce o organizație de tineri politicieni.

marian calin gest2Se știe faptul că, fiecare persoană care donează sânge, primește bonuri valorice. Astfel, Marian Călin și apropiații săi au ales ca aceste bonuri să fie cheltuite pentru a ajuta oamenii greu încercați de soartă. Câteva zeci de familii din Slatina, Balș, Găneasa și Movileni au primit, din partea liberalului, alimente.

„Am ales să ajutăm persoane care, din nefericire, nu beneficiază de venituri, care se întrețin foarte greu și care se luptă, zi de zi, pentru a avea ce pune pe masă copiilor. În acest sens, din bonurile primite în urma donării de sânge, am cumpărat alimente pentru acești oameni minunați. Ne-au primit, cu foarte multă emoție, și ne-au mulțumit pentru gestul nostru.

marian calin gestDin păcate, nu este de ajuns, însă i-am simțit că ne-au apreciat gestul. Fiecare dintre noi putem face acest gest simplu, onest și cu toată inima.

Fac un apel către toți tinerii din județul Olt să facă un astfel de gest nobil și, totodată, simplu, ținând cont că vin sărbătorile de iarnă!”, a spus Marian Călin.

Ionuț DUMITRESCU


4 COMENTARII

  1. Veniți cu ceva concret daca era un om demn suna barbosule sa il dai la ziar , ca a donat sange sunt atati donatori care au fost in aceea perioada te ai gasit sa il pui la tocmai pe el care a batut toate campaniile psd ul s acu subit e demn si la pnl , nu e frumos , e tanar da e venit din dedesupturile Valcoviene

  2. Marin Calin copiaza aceste activitati si le tot face in preajma sarbatorilor, a fost cu barbulescu si cu valcov s acu e la Pnl
    Terminați cu prostiile si panaramele politice vrea sa ii locul lui Mazare la Movileni 🙂

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments