AcasăLa ordinea săptămâniiLiberalul Marius Boeru – speranța de mâine a locuitorilor din Bărăști

Liberalul Marius Boeru – speranța de mâine a locuitorilor din Bărăști

Comuna Bărăști are o șansă: șansa schimbării! Nume predestinat, Marius Boeru, fiu al satului, reprezintă, astăzi, pentru locuitorii acestei vechi așezări, o adevărată speranță. El este cel care aduce schimbarea, într-o comună încremenită în proiect, de la Revoluție încoace.

„A trecut un sfert de veac, de când autoritățile neocomuniste conduc această comună după bunul plac. Un sfert de veac de decădere, chiar în raport cu perioada comunistă. Un sfert de veac de tovărășie pesedistă care a ținut Bărăștiul la marginea civilizației. Un sfert de veac, în care s-au pierdut tradiția și istoria comunei noastre și au fost anulate visele celor care au crezut și mai cred în democrație”, iată ce ne spune cu tristețe liberalul Marius Boeru, cel care, împreună cu tineretul, dar și cu înțelepții comunei Bărăști, este hotărât să le explice consătenilor săi de ce este necesară schimbarea.

barasti boeru 1Marius Boeru și echipa sa liberală din comuna Bărăști susțin că valul schimbărilor din județul nostru a ajuns și acolo și, profitând de un vânt favorabil, reformator, care a diminuat mult puterea pesedistă, PNL poate da primarul acestei comune, măcar pentru câteva legislaturi de aici înainte.

Deși lucrează la o companie multinațională, parteneră a Daciei Pitești, Marius Boeru, sprijinit de o echipă de tineri bine pregătiți și cu studii superioare, este hotărât să-l trimită la pensie pe actualul primar, cel care, nu-i așa?, „a obosit săracul, de atâtea nerealizări înfăptuite!”

A început să facă politică din anul 2012, în PDL, iar, după formarea marelui PNL, prin fuziunea PDL cu PNL, el a format un nucleu puternic, anticomunist, care va da roade în acest an al schimbărilor radicale din întreaga politică românească.

„În fapt, la Bărăști e vorba de o schimbare a mentalității, pentru ca oamenii de aici – credincioși și harnici – să nu mai poată fi manipulați. Voi lupta pentru a avea o majoritate în Consiliul Local, care să îmi folosească să-mi pun în aplicare proiectele liberale de scoatere a comunei din anonimat și de redare a demnității oamenilor”, afirmă Marius Boeru.

În acest program vizionar, el ne spune că va atrage o serie de specialiști care au știința întocmirii proiectelor pe fonduri europene, „proiecte care – până în prezent – nu s-au derulat în comuna Bărăști, din motive de… neștiință!”

„Drumuri, canalizare, apă – iată demersurile noastre prioritare pentru Bărăști, fiindcă există o vorbă: dacă nu avem infrastructură, atunci e vai de suprastructură!”, ne mai spune candidatul PNL Marius Boeru.

Apoi, el conchide și mai drastic: „Să nu ai un Cămin Cultural după 25 de ani de democrație, iată o performanță pesedistă greu de egalat!”

barasti boeru 3MARIUS BOERU, MOȘ CRĂCIUN PENTRU TOȚI COPIII DIN BĂRĂȘTI

Creștin fiind, din moși strămoși, Marius Boeru a ținut ca, în ajunul Crăciunului (24 decembrie 2015), să fie alături de elevii Școlii Generale cu clasele I-VIII Bărăști, lângă micuții de la Grădiniță, dar și alături de școlarii de la oraș, care veniseră în vacanță la bunici, bătând din poartă-n poartă și dăruindu-le acestora frumoase cadouri. La dreapta sa a stat d-l învățător Teodor Prodan, un adevărat apostol al învățăceilor, cel care face educație de ani și ani de zile în comuna Bărăști.

boeru barastiA fost o zi cu totul și cu totul specială, o zi în care foarte mulți copii s-au convins de existența lui Moș Crăciun, dacă mai aveau cumva îndoieli până atunci. Imaginați-vă că aceștia nu-l vor uita niciodată pe Marius Boeru, pentru generozitatea sa, răsplătindu-l și atunci, pe loc, cu cântece și poezii și cu licărul speranței în ochi, speranța unor vremuri mai bune.

De față au fost și părinții copiilor care s-au simțit minunat alături de Marius Boeru și de d-l învățător, bucurându-se de bucuria celor mici și făcând fotografii cu ei și cu Moș Crăciun.

Acesta este Marius Boeru, dragi cititori, un om al comunității, care reprezintă, alături de majoritatea celor din Bărăști, pulsul schimbării, considerând că schimbarea este necesară, în  special viitorului copiilor acestei comune. Felicitări!

LINIA ÎNTÂI

3 COMENTARII

  1. CRED CA ESTE CAZUL SA FACEM O SCHIMBARE CA NU S-A FACUT NIMIC DECIT VORBE.ASTEPTAM SA VEDEM CE VREA BAITUL ASTA TINAR SA FACA PENTRU NOI.

  2. Eu si familia mea te votam ca ne-am saturat de minciunile primarului,sper sa nu ne dezamagesti! O sa vina iar la poarta la mama cu fel de fel de promisiuni înainte de alegeri,dar nu mai tine.Vrem schimbare chiar daca la multa lume le este frica sa spuna.

  3. De la galeata PSD la punga PNL.Halal inceput ai ales.Si mai apui ca vrei si cateva mandate.

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments