AcasăActualitateLiceul „Ion Gh. Roșca” din Osica de Sus se află pe un...

Liceul „Ion Gh. Roșca” din Osica de Sus se află pe un prestigios loc nouă, în galeria unităților valoroase de învățământ din Olt

După cum se știe, Liceul „Ion Gh. Roșca” din comuna Osica de Sus este o unitate de elită a învățământului  din județul Olt, atât din punct de vedere al modului în care este administrat de către  Executiv, din localitate, cât și grație rezultatelor obținute elevii de aici. Elevi care beneficiază de o echipă de cadre didactice competentă, coordonată profesional de tânăra profesoară Sorina Dude, directorul acestui așezământ de învățătură, precum și de profesorul Viorel Enuș, director-adjunct.

liceul osica de susDintr-o eroare care nu aparține echipei noastre redacționale, ci modului defectuos în care au fost prezentate rezultatele de la Bacalaureat de către mai-marii învățământului din Olt, în Linia Întâi a apărut o informație care a știrbește din prestigiul Liceului Osica, anume că ar fi obținut la Bacalaureat cele mai proaste rezultate… În realitate, Liceul „Ion Gh. Roșca” se plasează pe un onorabil loc nouă, imediat după prestigiosul liceu „Ioniță Asan” din Caracal și – deci – aflat în galeria unităților valoroase de învățământ ale județului nostru.

Facem cuvenita rectificare, pentru a arăta opiniei publice adevărul curat privind locul pe care-l ocupă Liceul din Osica de Sus, după afișarea rezultatelor la Bacalaureat. Rezultate  cinstite, obținute prin eforturile atât ale administrației locale cât și ale părinților, elevilor și profesorilor de aici. Felicitări tuturor!

Cu respect, Dumitru Sârghie


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments