AcasăLiga TSD Slatina la minifotbal – ediția a II-a
Array

Liga TSD Slatina la minifotbal – ediția a II-a

În perioada 23 septembrie – 6 octombrie a.c., tinerii social democrați din Slatina vor organiza cea de-a doua ediție a Ligii TSD Slatina la minifotbal. Întrecerile sportive se vor desfășura pe terenul sintetic din incinta Colegiului Național „Ion Minulescu” din Slatina.

Începând de astăzi, înscrierile se pot face, până pe data de 17 septembrie a.c.. Echipele participante vor fi anunțate după validarea acestora de către o comisie. În acest an, se vor întrece un număr de 16 echipe, formate din 10 jucători.

liga tsdDosarul de înscriere trebuie să conțină: copie CI; adeverință medicală; tabel lot jucători; declarație pe proprie răspundere că sunt apți medical, precum și declarație GDPR, privind prelucrarea datelor personale.

Pentru a putea face parte din lotul vreunei echipe, participanții trebuie să  aibă vârsta cuprinsă între 16 și 35 de ani; să aibă domiciliul în municipiul Slatina, la 8/10 jucători. O altă cerință a organizatorilor este aceea ca o echipă să nu aibă mai mult de doi jucători legitimați (maxim liga a IV-a).

Detalii suplimentare se pot obține la numerele de telefon: 0787857383 – Alex Berechet; 0732532950 – George Iamandei și 0765179770 – Liviu Mezdrea.

Ședința tehnică și tragerea la sorți a grupelor se vor desfășura în data de 20 septembrie.

Dragoș SÎRGHIE

- Advertisment -

Most Popular