AcasăEditorialLiviu Dragnea l-a spulberat pe Liviu Nicolae Dragnea, cu un scor ceaușist:...

Liviu Dragnea l-a spulberat pe Liviu Nicolae Dragnea, cu un scor ceaușist: 99%!

Duminica trecută a fost ziua fastuoasă a lui Aleksandr Lukașenco și a lui Liviu Dragnea. Primul a fost reales președinte al Belarusului, cu un scor de peste 83%, celalalt a mobilizat poporul pesedist la vot și a fost ales cu un scor aproape de 100%.

Fiind propriul său contracandidat, Liviu Dragnea l-a spulberat pe Liviu Nicolae Dragnea cu un scor ceaușist de 99%. Tipul acesta de alegeri, de factură nord-coreeană, ne sugerează, negru pe alb, că Liviu Dragnea este un demn continuator al lui Victor Ponta, neavând de gând să facă vreo reformă, pentru a pune bazele unui adevărat partid de stânga, un partid care să-i trimită la pensie pe baronii roșii care au devalizat această țară și s-au îmbogățit, fără niciun merit real, prin furt, corupție, nepotism, clientelism, minciună, impostură, demagogie, populism…

dragnea 1 copyNe vorbea Liviu Dragnea, la Slatina, cu ocazia realegerii președintelui PSD Olt, Paul Stănescu, despre responsabilitatea noului PSD, aceea de a pune „o piatră de hotar în politica românească”.

Cât de proști îi crede, oare, Liviu Dragnea pe pesediștii lui, ca aceștia să înghită niște gogoși populiste, lipsite de noimă, atâta timp cât el, alături de Victor Ponta, a profitat cel mai mult după acest sistem politic mafiot, fie că la putere a fost Dreapta, fie că a fost Stânga.

Liviu Dragnea nu poate să schimbe nimic fundamental în PSD, fiindcă – fundamental ar fi ca el să plece primul acasă, să aștepte verdictul din justiție, privind recursul la condamnarea sa, apoi să dea socoteală țării privind averile sale faraonice, care n-au nimic în comun cu social-democrația.

„… principalul obiectiv al nostru trebuie să fie omul, bunăstarea lui, la nivelul de viață, de trai, de copii, la tinerii care caută un loc de muncă (…) ca să aducă acasă o pâine albă, nu una neagră, la pensionari, la educație, la sănătate!”, ne-a spus, la Slatina, demagogic și populist, baronul de Teleorman.

În realitate, modul de manifestare a lui Dragnea ține de megalomanie, de orientalismul politic al unui PSD cripto-comunist și de unanimitatea fabricată, care înseamnă – în fapt – moartea democrației.

Realizarea unui dialog veritabil între un lider cu adevărat democrat (fie și socialist cum pretinde Dragnea că este) presupune, în primul rând, respectul față de proprii membri de partid. A-i înghesui pe oameni în mașini dinainte pregătite, pentru a-i duce ca pe oi la vot, înseamnă o ofensă adusă democrației, o obscenitate publică, o practică moștenită de la ultimul președinte-impostor al PSD – Victor Ponta!

Desfigurați de admirație și afecțiune față de Liviu Dragnea, peste 400 de mii de pesediști (flămânzi și zgribuliți de frig), coordonați de oligarhii roșii ai României, l-au votat pe „socialistul” Liviu Dragnea, în detrimentul lui Liviu Nicolae Dragnea, capitalist deșănțat, aproape extremist, îmbogățit fără măsură de pe urma războiului româno-român, întreținut de partidul său de la Revoluție încoace.

Ideea noastră este să ne manifestăm o anumită înțelegere față de prostia fudulă a lui Dragnea, fiindcă aceasta îl va duce la pieire (politicește vorbind), așa cum l-a dus și pe Victor Ponta!

Singurul „câștig” al acestor alegeri inutile și stupide pare a fi acela că, de aici înainte, toți condamnații din PSD pot candida – fără rușine – la o funcție politică!

Dumitru Sârghie  


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments