AcasăActualitateLiviu Dragnea – oaspetele familiei Memish

Liviu Dragnea – oaspetele familiei Memish

Duminică, 1 iunie a.c., primarul Slatinei, Minel Prina, a inaugurat, alături de vicepremierul Liviu Dragnea o nouă investiție importantă pentru Slatina: Bazinul Didactic de Înot.

După acest eveniment important pentru străvechea urbe slătineană, Liviu Dragnea, alături de oficialitățile Oltului, a fost oaspetele de seamă al lui familiei Memsih, la celebra bragagerie (de data aceasta cea din partea de sus a orașului) condusă de Hashim Memish.

dragnea si memish 2Aici, Liviu Dragnea s-a delectat cu o baclava autentică și cu deja cunoscuta bragă de pe malul Oltului, pe care o produce familia Memish de peste 100 de ani.

Vicepremierul a lăudat binecunoscuta băutură și a mărturisit că i-a trezit amintiri din copilărie, când abia aștepta să se răcorească cu o braga de la Slatina.

La final, Liviu Dragnea a scris în cartea de onoare, carte în care au semnat, de-a lungul timpului, oameni de seamă, cum ar fi: Nicolae Ceaușescu, Charles de Gaull, Amza Pellea, Doina Badea, Gh. Hagi și jucătorii de la echipa de tineret Liverpool, artiști precum Rodica Popescu Bitănescu, Nicu Constantin sau Ion Caramitru, Dan Puric, Mircea Dinescu, Prințul Nicolae sau ambasadorul Americii, James Rosapepe.

Dragoș Sîrghie

dragnea si memish 3dragnea si memish 1

- Advertisment -

Most Popular