AcasăPoliticaLiviu Dragnea va avea un Birou Permanent foarte bun!

Liviu Dragnea va avea un Birou Permanent foarte bun!

Sala Palatului din capitală a găzduit duminică, 18 octombrie 2015, Congresul PSD, la care au participat peste 4.000 de delegați social-democrați din țară. În cadrul acestei ample întâlniri, au fost aleși președintele executiv și cei 14 vicepreședinți, la nivel național.

Delegația Oltului la Congresul PSD a fost formată din 125 de membri, dintre care amintim: Paul Stănescu, Marius Oprescu, dr. Renică Diaconescu, Ion Bozgă, deputații Emil Moț, Alexandru Stănescu, Florin Iordache și Virgil Delureanu, primari din județ, consilieri județeni și directori ai instituțiilor descentralizate din județ.

psd congres 2„Hotărârea majorității președinților de organizații a fost să nu candidăm la o funcție de vicepreședinte național. Am stabilit acest lucru împreună cu majoritatea colegilor mei. Deja, în BPN, vorbim de oameni tineri și foarte tineri. S-ar putea ca opinia publică sau membrii de partid să nu aibă încredere în ei, însă, eu îi cunosc pe majoritatea, am încredere în ei și sunt convins că vor confirma în funcțiile acestea, iar Liviu Dragnea va avea un Birou Permanent foarte bun. Oricine își putea depune dosarul de candidatură, însă trebuie să fii și votat. Am fost foarte ferm în discuțiile cu colegii mei și le-am spus că eu nu voi vota un președinte de organizație care vrea să devină vicepreședinte la nivel național, indiferent dacă și-a dat sau nu demisia din funcția de președinte de organizație. Ca să faci treabă în teritoriu și, implicit, să aduci voturi pentru partid, nu trebuie neapărat să fii și membru în BPN”, a declarat Stănescu.

psd congres 1Pentru funcția de președinte executiv, a fost numit Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților. În urma votului liber exprimat de delegații social-democrați, au fost aleși următorii vicepreședinți: Andrei Dolineaschi; Victor Negrescu; Georgian Pop; Ioan Vulpescu; Nicolae Băncioiu; Mihai Tudose; Viorel Ștefan; Gheorghe Simon; Petru Gabriel Vlase; Mihai Chirică; Gabriela Firea; Olguța Vasilescu; Ecaterina Andronescu și Doina Pană.

Ionuț DUMITRESCU

psd congres 3


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments