AcasăActualitateLiviu Voiculescu, alături de Marius Oprescu, a inaugurat cabinetul senatorial din Cungrea

Liviu Voiculescu, alături de Marius Oprescu, a inaugurat cabinetul senatorial din Cungrea

Liviu Voiculescu, senator PSD, a inaugurat, în comuna Cungrea, un nou cabinet parlamentar. Au fost prezenți Marius Oprescu – președinte PSD Olt și președinte al Consiliului Județean Olt, Ionuț Ivan și Virgil Delureanu – vicepreședinți ai CJ, Cosmin Floreanu – subprefect de Olt, deputații Marius Iancu, Florin Barbu – ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale – și Adrian Chesnoiu, Daniel Tudor – primar al orașului Scornicești, Adelin Bărbulete – inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Olt, dar și Cosmin Vlad –primarul localității Cungrea.

„Știu ce am lăsat în urmă, am mizat pe calitățile celui care m-a succedat la Primăria Cungrea și nu am dat greș. Cosmin Vlad, ca și mine, și-a dorit și își dorește, în continuare, pentru cungreni să-i facă mândri de comuna lor. Satisfacția este cu atât mai mare cu cât noua familie politică la care am aderat, formată din oameni de calitate, serioși, competenți și cărora le pasă de oameni, își manifestă aceeași încredere și susținere. Avem viziune, avem motivare și suntem o echipă unită și puternică. De aceea, ne-am mobilizat, cu toții, împreună cu președintele PSD Olt, Marius Oprescu, pentru a continua să oferim comunei Cungrea și locuitorilor săi aceeași încredere, siguranță și respect pe care le merită!”, a declarat Liviu Voiculescu.

Trebuie menționat faptul că Liviu Voiculescu este originar din comuna Cungrea, localitate pe care a condus-o, din funcția de primar, în perioada 2016-2020.

Dumitru Sîrghie


1 COMENTARIU

  1. Inaugurarea noului cabinet parlamentar de catre Liviu Voiculescu este un pas important pentru dezvoltarea comunei Cungrea si o marturie a angajamentului sau fata de localitatea natala. Prezenta celor mai importanti oameni politici din judet, alaturi de Liviu Voiculescu, arata sustinerea si increderea pe care acestia o au in el si in proiectele sale. Sunt impresionat de determinarea si dedicarea intregii echipe in a face din comuna Cungrea un loc in care locuitorii sa se simta mandri si respectati. Cu siguranta, Liviu Voiculescu si echipa sa vor continua sa isi aduca contributia in dezvoltarea si prosperitatea comunei, aducand astfel un omagiu si mai mare satului natal. Felicitari pentru initiativa si efortul sustinut!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments