AcasăActualitateLiviu Voiculescu: Încă mai am nostalgia perioadei în care am fost lângă...

Liviu Voiculescu: Încă mai am nostalgia perioadei în care am fost lângă oamenii dragi mie din Cungrea, din poziția de primar ales de ei

Senatorul PNL Liviu Voiculescu a avut parte de o surpriză, zilele trecute, chiar în plenul Senatului. Acesta a primit vizita neașteptată a unui grup de elevi de la Școala Gimnazială din Cungrea, însoțit de primarul localității – Cosmin Vlad.

Emoționat, dar și nostalgic, Liviu Voiculescu a declarat:

„Încă mai am nostalgia perioadei în care am fost lângă oamenii dragi mie din Cungrea, din poziția de primar ales de ei. Și încă îmi place să cred că, și datorită lor, am devenit ceea ce sunt astăzi. Prin urmare, orice prilej de a le fi alături acolo, la Cungrea, sau aici, în Parlamentul României, este pentru mine o nouă șansă de a le mulțumi, pentru încrederea lor și pentru generozitatea pe care mi-au oferit-o.

Vizita mijlocită a unui grup de elevi de la Școala Gimnazială din Cungrea, însoțit de primarul localității, Cosmin Vlad, a fost, astăzi, ocazia perfectă de a mă bucura, o dată în plus, de simplitatea rară, spiritul bun și voioșia specifică cungrenilor mei. Și, ca o gazdă perfectă, le-am facilitat micuților un tur al Parlamentului și chiar o sesiune scurtă, în plenul Senatului.

Sunt mândru de oaspeții mei!”

Ionuț Dumitrescu

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments