AcasăPoliticaLiviu Voiculescu, președintele PNL Olt – în linie dreaptă pentru alegerile locale:...

Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt – în linie dreaptă pentru alegerile locale: Slatina ești tu!

După cum se știe, în urma eșecului de imagine pe care l-a înregistrat Mario De Mezzo, primul nume propus de PNL Olt pentru Primăria Slatina, președintele partidului, dl Liviu Voiculescu, și-a asumat această candidatură, ale cărei rezultate pot da semnalul și orientarea electoratului în vederea marilor bătălii politice pentru Parlamentul României, care vor urma după „locale”.

„Oficial, PNL Olt a intrat în linie dreaptă în ceea ce privește pregătirile pentru alegerile locale din luna septembrie. Candidatul la funcția de primar al municipiului Slatina, Liviu Voiculescu, a identificat și introdus în platforma sa electorală câteva dintre cele mai importante obiective pentru Slatina. Liviu Voiculescu, candidat PNL la Primăria Slatina, împreună cu întreaga sa echipă liberală își propun să concentreze întreaga campanie electorală pentru câștigarea alegerilor locale pe promovarea și transformarea tuturor acestor obiective în proiecte viabile și realizabile, cu acordul și participarea slătinenilor.

În acest scop, a fost inițiată platforma online www.tuestislatina.ro unde slătinenii pot participa activ și interactiv, cu sugestii și idei, la realizarea celui mai amplu proiect pentru Slatina”, a semnalat, recent, pe rețelele de socializare, Biroul de Presă al PNL Olt.

liviu voiculescu netEchilibrat în declarații și bun cunoscător al scenei politice din județul nostru, președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu lansează, astfel, opiniei publice, fragmentar, deocamdată, părți esențiale din obiectivele sale politice și administrative, capabile să scoată orașul lui Eugen Ionescu și Pan Vizirescu din inerția care îl caracterizează de ani buni încoace.

Astfel, Voiculescu are în vedere construirea unui Spital municipal, precum și implementarea unui program digital pentru îmbunătățirea sistemului de urgență 112.  Programul „ecetățean”, cel pe care vrea să-l introducă Liviu Voiculescu în viața noastră a slătinenilor, are în vedere reducerea la minim a birocrației la nivelul aparatului administrativ, cel care ține legătura dintre cetățean și reprezentanții administrației slătinene. Acest sistem le va permite cetățenilor să poată depune și primi cereri / autorizații. Liderul PNL Olt nu uită ca, în proiectele sale, să includă și educația școlară, propunând, astfel, „foaia matricolă on-line”, care poate fi urmărită și de părinți.

Voiculescu nu omite starea precară a infrastructurii slătinene, promițând, în acest sens, reabilitarea Variantei Oituz, parcări, piste pentru biciclete, toalete publice, ca semn al civilizației urbane. Orașul vechi, martor al evenimentelor  care au marcat istoria acestei așezări multiseculare, zonă abandonată de toate administrațiile post-decembriste, în care clădirile istorice de patrimoniu se află într-o degradare fără precedent: „Păstrarea și conservarea clădirilor monumente istorice trebuie să fie o prioritate pentru administrația locală. Vom oferi granturi proprietarilor acestor imobile, cu dobândă zero, pentru o perioadă de 5 sau 10 ani, pentru a le reabilita. De asemenea, agenții economici care vor investi în această zonă, vor primi facilități fiscale.”, a declarat Liviu Voiculescu.

Liderul liberal are în vedere și viața sportivă a orașului Slatina care este în moarte clinică, domnia sa promițând finalizarea lucrărilor la Sala Polivalentă, abandonată de autorități, precum și demararea lucrărilor la Stadionul Municipal.  Nici Pădurea Strehareți, locul de agrement de altădată al slătinenilor , nu este uitată, Liviu Voiculescu propunând aici un „Adventure Park”. Toate acestea se vor realiza sub deviza „Slatina ești tu!”

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments