AcasăPoliticaLiviu Voiculescu, președintele PNL Olt: Noi, parlamentarii PNL, vom fi un real...

Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt: Noi, parlamentarii PNL, vom fi un real sprijin pentru olteni și pentru dezvoltarea județului nostru

Ieri, 21 octombrie a.c., filiala Olt a Partidului Național Liberal a depus listele cu candidații la Senat și Camera Deputaților. Conform celor declarate de Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt, acesta asigură primarii din județul Olt că vor găsi în echipa PNL sprijin în vederea realizării de proiecte ce vizează creșterea nivelului de trai al județului Olt.

„Echipa parlamentarilor olteni ai PNL va pune umărul la implementarea modelului liberal în dezvoltarea României, prin susținerea investițiilor în infrastructură, prin reformarea instituțiilor neperformante, cât și prin atragerea de fonduri europene pentru toate comunitățile din Olt. De aceea, toți primarii din Olt vor găsi la noi, la parlamentarii liberali, ușa deschisă pentru acele proiecte care au drept obiectiv creșterea nivelului de trai.

Vedem o implicare deosebită a Guvernului PNL pentru zona Oltenia, și amintesc aici Drumul Expres, unde este lesne de observat modul în care se desfășoară lucrările, cât și un alt proiect extrem de important al PNL, și anume acela de a aduce gazul românesc în toate localitățile din Olt. Noi, parlamentarii PNL, vom fi un real sprijin pentru olteni și pentru dezvoltarea județului nostru”, a spus Liviu Voiculescu.

Ionuț Dumitrescu

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments