AcasăActualitateLiviu Voiculescu, senator PNL: «Județul Olt va primi peste 1,6 miliarde lei...

Liviu Voiculescu, senator PNL: «Județul Olt va primi peste 1,6 miliarde lei prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”»

Liviu Voiculescu, senator PNL, a anunțat faptul că județul Olt va primi peste 1,6 miliarde lei, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Lista obiectivelor de investiții finanțate de Ministerul Dezvoltării, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, a fost finalizată pentru alte cinci județe, printre care și județul Olt.

„Din totalul celor 214 solicitări ale județului Olt, au fost aprobate 157 de obiective, în valoare totală de 1.601.045.200,40 lei, reprezentând aproximativ 60% din cuantumul tuturor solicitărilor pentru acest județ.

Prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării, asigură serviciile de bază în localități, cum ar fi apă, rețele de canalizare și de gaze. De asemenea, reabilitează drumurile și podurile. Ministerul a publicat, la începutul lunii mai, criteriile de prioritizare ale proiectelor care vor primi finanțare, din bugetul total al programului de 65,5 miliarde de lei, dar și lista sumelor repartizate pe județe, iar până la termenul de depunere a solicitărilor, autoritățile au depus cereri în valoare totală de 137 de miliarde de lei”, a declarat Liviu Voiculescu.

Ionuț Dumitrescu


RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments