AcasăBreviar parlamentarLiviu Voiculescu, senator PNL: „Munca trebuie încurajată, nu suprataxată!”

Liviu Voiculescu, senator PNL: „Munca trebuie încurajată, nu suprataxată!”

Liviu Voiculescu, senator PNL, susține un proiect legislativ cu privire la renunțarea la supraimpozitarea contractelor part-time, în condițiile în care suprataxarea acestui tip de contracte afectează deja angajații din categoriile cele mai vulnerabile, dar și micii antreprenori, în special cei aflați la început de drum.

„Munca trebuie încurajată, nu suprataxată! Aceasta este convingerea Partidului Național Liberal, partid care pledează pentru un stat corect și eficient, care respectă munca oamenilor, în cadru legal, și combate munca la negru.

În acest sens, PNL își exprimă, printr-un proiect legislativ depus în Parlament, poziția de susținere pentru renunțarea la supraimpozitarea contractelor part-time, în condițiile în care suprataxarea acestui tip de contracte afectează deja angajații din categoriile cele mai vulnerabile, dar și micii antreprenori, în special cei aflați la început de drum.

În același timp și cu același scop, PNL susține scăderea CAS (propunere inițiată deja de PNL în Parlament) și, de asemenea, orice tip de măsuri care cresc veniturile, atât celor angajați la stat, cât și la privat, fără a afecta mediul de afaceri”, a declarat Liviu Voiculescu.

Dragoș Sîrghie


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments