Print this Post


  Liviu Voiculescu, senator PNL Olt: Guvernul Câțu – 800 milioane de euro, fonduri europene pentru extinderea rețelei de gaze naturale din România!

  Liviu Voiculescu, senator PNL, face un apel către primarii județului Olt, cărora le cere să pregătească proiecte pentru înființarea sau extinderea de rețele de distribuție a gazelor naturale. Primăriile județului Olt pot aplica pentru fonduri europene, anul acesta, guvernul condus de Florin Cîțu deschizând apeluri pentru 800 de milioane euro, pe exercițiul financiar 2021-2027.

  „Anul trecut, guvernul Ludovic Orban a alocat un miliard de euro din fonduri europene, prin Programul Operațional Infrastructura Mare, pentru extinderea rețelei de gaz din țara noastră, din care au fost trase, în primul apel, 200 de milioane euro.

  Anul acesta, guvernul condus de Florin Cîțu va deschide, pentru extinderea rețelei de gaze naturale, apeluri pentru 800 de milioane euro din bugetul UE, pe exercițiul financiar 2021-2027.

  Fac un apel către toți responsabilii din Olt: pregătiți proiecte și aplicați pentru comunitățile pe care le reprezentați.

  Vă asigur de tot sprijinul meu pentru a dezvolta județul Olt, prin înființarea sau extinderea de rețele de distribuție a gazelor naturale.

  În noi stă puterea de a mișca și schimba lucrurile!”, a declarat Liviu Voiculescu.

  Dragoș Sîrghie

  Permanent link to this article: https://linia1.ro/liviu-voiculescu-senator-pnl-olt-guvernul-catu-800-milioane-de-euro-fonduri-europene-pentru-extinderea-retelei-de-gaze-naturale-din-romania/

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *