AcasăBreviar parlamentarLiviu Voiculescu: Tinerii care participă, ca reprezentanți ai unui club sportiv, la...

Liviu Voiculescu: Tinerii care participă, ca reprezentanți ai unui club sportiv, la competiții sportive oficiale, vor putea beneficia de un stimulent financiar, lunar, în valoare de 150 de lei

Recent, Liviu Voiculescu, senator PNL, a vorbit despre un nou proiect ce are în vedere stimularea tinerilor sportivi. Astfel, prin proiectul aprobat de Parlamentul României, copiii și juniorii legitimați la cluburi sportive și care participă la competiții sportive oficiale naționale și internaționale, vor primi, lunar, un stimulent, sub forma unor bonuri de valoare, denumite tichete de sportiv.

„Începând de anul viitor, tinerii care participă, ca reprezentanți ai unui club sportiv, la competiții sportive oficiale naționale și internaționale, vor putea beneficia, lunar, de un stimulent financiar, în valoare de 150 de lei.

Potrivit unui proiect de lege aprobat de Parlament, copiii și juniorii legitimați la cluburi sportive și care participă la competiții sportive oficiale naționale și internaționale, vor primi, lunar, un stimulent, sub forma unor bonuri de valoare, denumite tichete de sportiv. Tichetele vor avea o perioadă de valabilitate de un an, de la data emiterii, și vor putea fi utilizate pentru achiziția de articole și echipamente sportive, pentru transportul sportivilor între localități, pentru achiziția de suplimente nutritive sau pentru recuperare medicală.

Proiectul urmează să fie promulgat de președintele României”, a declarat Liviu Voiculescu.

Dragoș Sîrghie


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments