AcasăActualitateLoctrans a deschis un nou punct de vânzare abonamente în Slatina

Loctrans a deschis un nou punct de vânzare abonamente în Slatina

În urma solicitărilor numeroase venite din partea slătinenilor, în special din partea persoanelor vârstnice, începând cu data de 31 mai a.c., societatea de transport în comun SC Loctrans SA Slatina a deschis un nou punct de vânzare aferent liniilor de transport în comun.

Locația noului punct de lucru cu publicul este în bulevardul A.I. Cuza Nr. 22, bl. FA 21, parter, lângă casieria Companiei de Apă. Punctul de lucru a fost amenajat corespunzător și dotat cu sală de așteptare și aer condiționat, aici eliberându-se toate tipurile de abonamente pentru transportul în comun din municipiu, pentru toate categoriile de persoane. Măsura deschiderii noului punct de lucru din zona ”Cuptorul de Aur” are ca scop creșterea accesibilității pentru cetățeni la transportul public în comun din municipiul Slatina.

loctransSC Loctrans SA va elibera, în continuare, abonamente pentru transportul în comun din localitate la sediul din str. Crișan nr. 33, și, periodic, la punctul de lucru de la Catedrală (o săptămână înainte de data de 15 ale lunii, respectiv 30 ale aceleiași luni). Programul de lucru este de luni până vineri, în intervalul orar 7.30 – 17.00.

Ionuț DUMITRESCU


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments