AcasăActualitateLocuri de muncă în domeniul hotelier-gastronomic

Locuri de muncă în domeniul hotelier-gastronomic

Persoanele care doresc să obțină un loc de muncă în Germania, în domeniul hotelier-gastronomic, trebuie să depună, până pe data de 26 august 2013, la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt, compartimentul Eures, următoarele documente: cerere tip (se completează la sediul AJOFM Olt); copie act de identitate (valabilitate minim 6 luni); CV model  Europass (cu fotografie) în limba română și germană; cazier judiciar, în original, din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni) și adeverință de la medicul de familie, cu mențiunea „Apt pentru muncă”. Selecția pentru interviu va avea loc la Sibiu, în zilele de 5 și 6 septembrie a.c..

Ajofm Olt
Ajofm Olt

Centrala de Mediere a Străinilor și Specialiștilor ZAV Bonn, împreună cu Marriott Hotel Frankfurt și compania Europa Park Rust, oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: barman (30 de posturi), ospătar (60 de posturi), bucătar (45 de posturi) și manager restaurant à la carte/personal serviciu organizare banchet (10 posturi).

„Pentru ocuparea posturilor de barman, ospătar și bucătar, angajatorii germani solicită persoane care au calificare profesională încheiată, experiență în domeniu și cunoștințe bune sau foarte bune de limba germană (nivel A2-B1/B2). Angajarea se face pe o perioadă de 6 luni, începând cu luna octombrie 2013, respectiv aprilie 2014, în funcție de angajator. Salariul oferit este de 1500-2000 euro brut/lună pentru ospătar, 1850-1950 euro brut/lună pentru barman și 1500-2100 euro brut/lună (în funcție de calificare și experiența profesională) pentru bucătar. Timpul de lucru este de 40-45,5 ore/săptămână, se lucrează în weekend și de sărbătorile legale. Cazarea poate fi asigurată de către angajator gratuit/contra cost (270 euro/lună), iar întreținerea poate fi gratuită/negociabilă sau pe cont propriu. Pentru posturile de manager restaurant à la carte/personal serviciu organizare banchet, sunt solicitate persoane care au atât cunoștințe foarte bune de limba germană, nivel C2, cât și cunoștințe bune de limba engleză, nivel B2, precum și calificare și experiență în domeniu”, a declarat Elena Țane, consilier Eures.

Ionuț Dumitrescu

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments