AcasăActualitateLucrări de reparații la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean de...

Lucrări de reparații la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Slatina anunță că, începând de luni, 24 aprilie 2023, pentru aproximativ zece zile, se vor desfășura lucrări de reparații la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina.

Din acest motiv, vor avea loc următoarele reconfigurări ale circuitelor de acces al pacienților: accesul în UPU se va realiza, prin triaj organizat temporar, la nivelul Biroului de internări; cabinetul de primire a urgențelor pediatrice a fost relocat, temporar, în Blocul Materno-Infantil, la parter, la Biroul de internări pediatrie; Biroul de internări al spitalului a fost relocat, temporar, în containerele din zona UPU.

„Precizăm că această reorganizare temporară nu va afecta, în niciun fel, serviciile medicale oferite tuturor pacienților care se adresează Spitalului Județean de Urgență Slatina. Regretăm disconfortul creat și asigurăm pacienții că depunem toate eforturile pentru a minimiza impactul acestor lucrări de reparații asupra activității spitalului. Lucrările sunt, însă, necesare pentru a oferi, în continuare, servicii medicale de calitate și în siguranță.

Suntem conștienți de importanța Unității de Primire Urgențe, pentru comunitatea noastră, ne angajăm să finalizăm, cât mai repede, lucrările necesare și să revenim la activitatea obișnuită, în cel mai scurt timp posibil. Suntem alături de pacienții noștri și ne asigurăm că primesc îngrijirea și atenția de care au nevoie”, a declarat Angela Nicolae, manager SJU Olt.

Dragoș Sîrghie


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments