AcasăLa ordinea săptămâniiMă consider vocea omului obișnuit...

Mă consider vocea omului obișnuit…

Politica eficientă și elegantă pe care o face senatorul UNPR Ion Toma i-a adus acestui partid primele satisfacții, referindu-ne la județul Olt. Astfel, prin protocolul încheiat cu partidul-mamă (PSD), UNPR Olt trimite în Guvernul României, la Ministerul Educației, un secretar de stat, pe cunoscutul universitar Emil Albotă, și la Prefectura Olt, un subprefect, în persoana tânărului economist Emanuel Oproiu.

Consilier local în două legislaturi, Emanuel Oproiu are o experiență managerială de cel puțin șase ani într-o companie de prestigiu a județului Olt. O companie privată, cu peste 400 de angajați, care a reprezentat, de-a lungul timpului, o punte de lansare pentru senatorul Ion Toma, fostul ministru secretar de stat Paul Belinski ori senatorul și apoi deputatul Marin Bobeș.

emanuel oproiu subprefect„Cred că am toate datele pentru a reuși în această poziție de subprefect. În activitatea mea profesională de până acum nu am dat niciodată rateuri, iar în cea politică, am reușit să cunosc, în amănunt, sectorul administrativ și problemele specifice ale Slatinei și ale întregului județ. Sunt educat în spiritul de a gândi liber, nu sunt un prizonier al sistemului politic și nici al altui sistem, cunosc îndeaproape păsurile cetățenilor obișnuiți, iar ca subprefect voi milita pentru o relație normală între instituțiile politice și cetățean.

Mă consider vocea omului obișnuit și cred că experiența mea în sectorul privat mă va ajuta foarte mult în noua postură de slujitor al statului. Cred că prima responsabilitate a sectorului public este aceea de a genera soluții rapide și corecte pentru cetățean, în acord cu programul de guvernare al Guvernului Victor Ponta”, a declarat, pentru Linia Întâi, proaspătul subprefect.

LINIA ÎNTÂI

- Advertisment -

Most Popular