AcasăPolitica„Mâine, 14 decembrie a.c., îmi voi da demisia din funcția de președinte...

„Mâine, 14 decembrie a.c., îmi voi da demisia din funcția de președinte al PSD Colonești!”, a declarat Nicolae Stan, primarul comunei Colonești

Unul dintre cei mai longevivi primari și politicieni ai PSD Olt (care a ocupat și funcția de parlamentar în legislatura 2008-2012), Nicolae Stan, actualmente primar în exercițiu al Primăriei Colonești, a declarat, ferm, pentru ziarul Linia Întâi, că, în cursul zilei de mâine (14 decembrie a.c.) își va da demisia din funcția de președinte al PSD Colonești. El își motivează această hotărâre radicală, prin faptul că onor partidul său de inimă – PSD, prin instituțiile guvernamentale și județene, refuză cu obstinație să-i vireze Primăriei Colonești sumele aferente achitării către creditor aferente finalizării proiectului de extindere gaze, pentru satele Cârstani și Vlaici. Lucrările au fost executate, prin F.D.I., cu mult timp în urmă, însă, din cauza neachitării costurilor, sistemul nu a putut fi pus în funcțiune, în ciuda tuturor promisiunilor guvernamentale și județene.

Astfel, pentru neachitarea creanței monetare către creditor, acesta obținând în instanță, printr-o hotărâre judecătorească, și un titlu executoriu, Primăria Colonești riscând punerea bunurilor sale sub sechestru…

„Cu regret, mâine îmi voi da demisia din funcția de președinte al PSD Colonești și îmi voi pregăti campania electorală pentru următorul mandat, în calitate de candidat independent sau din partea oricărui partid care mă va ajuta să introduc gazele în cele două sate sus amintite. Imaginați-vă că, din cele nouă sate care compun comuna Colonești, doar în acestea două n-am reușit să-mi duc proiectele până la capăt. Nu pot să accept ca partidul și guvernul condus de președintele meu, să acorde, vizând succesul electoral viitor, sume fabuloase la dispoziția celor șapte parlamentari din Olt (câte 10 miliarde de lei vechi de „căciulă”), pentru biserici și alte proiecte neprioritare, iar Primăria Colonești să nu primească, de atâta amar de vreme, banii necesari achitării acelor lucrări atât de importante pentru comunitatea noastră.

Le spun șefilor mei politici că voi câștiga din nou primăria, ca independent sau din partea oricărei formațiuni care pune pe primul loc interesele comunitare, pentru că nu vreau să plec de aici, până nu plătesc creanțele datorate și până nu introduc gazele pe conductă, în satele  Cârstani și Vlaici!

Le doresc cetățenilor mei, din toată inima, multă sănătate, un An Nou mai bun, bucurie și fericire! La Mulți Ani, comuna Colonești!”, a declarat Nicolae Stan.

LINIA ÎNTÂI


RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments